Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Θεέ της Ελλάδας πάρε επιτέλους τον Βούρδουλά σου και βάρα γερά, όπου βρίσκεις!!!


Γράφει ο Ιθαγενής Εβρίτης

Ποιος αλήθεια δεν γνωρίζει ότι η Ελλάδα κατοικείται από δύο φυλές; Τους Υπερέλληνες και τους Παραέλληνες.

Υπερέλληνες, είναι όλοι αυτοί οι βολεμένοι εφ' όρου Ζωής Δημόσιοι Υπάλληλοι. Αυτοί που ποτέ δεν πείνασαν και δεν δίψασαν.

Αυτοί που ποτέ δεν έστειλαν πουθενά βιογραφικό.

Αυτοί που ποτέ δεν πέρασαν μαζί με άλλους 50-60 Συνέντευξη για μία θέση. Αυτοί που ποτέ δεν ιδρώσανε, ούτε κατά μία σταγόνα, διότι όσο βαριά και να ήταν η δουλειά τους αυτοί λουφάρανε.

Δημόσιοι Υπάλληλοι διορισμένοι, ως επί το πλείστον, από το 1981 και εντεύθεν από το ΠΑΣΟΚ.
Οι πρώτοι διορισμένοι σκληροί Πρασινοφρουροί, είναι ήδη προ της Συνταξιοδοτήσεώς των, με 35 χρόνια υπηρεσίας.

Βέβαια υπάρχουν και τα γαλάζια δικά μας παιδιά. Το ίδιο και αυτά.

Και τώρα κόπτονται, από κοινού πλέον ως χορός αρχαίας Τραγωδίας «Κάτω τα χέρια από τα Εφ' άπαξ μας. Είναι δικά μας λεφτά, εμείς τα πληρώσαμε».

Δεν αφήνετε ρε μάγκες τα σάπια; Μια ζωή, ελέω, κάποιου βολευτού, την βολέψατε!!!
Τότε κανείς δεν νοιαζότανε για πτυχία, μάστερς κλπ. «Δικός μας είναι;» Βόλεψέ τον. ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΣΕ, ΔΕΚΟ, ΔΗΜΟΙ, ΑΤΕ και όπου μπορεί να φανταστεί κανείς, «Δικοί μας».
Αξιοκρατία του κερατά δηλαδή.

Ζητήθηκε κάποτε από γραμματέα, διορισμένη, από Υπουργό Βορείου Ελλάδος τότε, (συγγενής της ήταν), να ανοίξει φακέλους και να αρχειοθετεί συγκεκριμένα έγγραφα και αυτή αγόρασε φακέλους αλληλογραφίας και έβαζε ένα έγγραφο σε κάθε φακελάκι και τα φακελάκια σε μία ντουλάπα, χωρίς καμία ένδειξη, έστω, στην εξωτερική πλευρά του φακέλου. Φαντάζεστε τι έγινε, όταν χρειάστηκε ο προϊστάμενός της, κάποιο έγγραφο;

Του βγήκανε τα μάτια έξω.

Η κυρία έφτασε στη σύνταξη ΚΑΙ θα εισπράξει και ΕΦ' ΑΠΑΞ.

Φαντάζεστε αυτήν την κυρία στον Ιδιωτικό Τομέα; Ποιος θα την ήθελε για Ιδιαιτέρα του;
Στο Δημόσιο όμως έμεινε!!! Βεβαίως και δεν έκανε για τίποτα.

Ας όψεται ο θείος, ο βολευτής, ο οποίος στην πορεία «βόλεψε» και τον σύζυγο της κυρίας, με απολυτήριο Δημοτικού Σχολείο σε θέση Δημοσίου Υπαλλήλου.

Και αυτός βέβαια θα εισπράξει ΕΦΆΠΑΞ. «Δικά μας λεφτά παίρνουμε»!

Λοιπόν κάποιες κεφάλες, μάλλον θέλουν σπάσιμο.

Γιατί ρε, ο υπάλληλος του Ιδιωτικού Τομέα ΔΕΝ δικαιούται ΕΦ' ΑΠΑΞ; Γιατί τον ξεσκίσανε 35 χρόνια στη δουλειά;

Τι ώρα έφευγε η ιδιωτική υπάλληλος η γραμματέας και τι ώρα σχόλαγε;

Η Δημοσία υπάλληλος πήγαινε 8 και σχόλαγε, αφού κωλοβαρούσε όλη μέρα, στις 3.
Τι ώρα πήγαινε στη δουλειά της η γαζώτρια και τι ώρα σχόλαγε;
Μέχρι και την αναπνοή της στερούσανε για να δουλεύει περισσότερο.

Όταν η Δημοσία Υπάλληλος ήταν στο Παζάρι για τα ψώνια της, ή σουλάτσο στις βιτρίνες, η ιδιωτική υπάλληλος είχε συγκαεί, και ο ιδρώτας έτρεχε ποτάμι.

Γιατί οι Δημόσιοι Υπάλληλοι να παίρνουν ΚΑΙ Εφ' άπαξ; Γιατί ο Ιδιωτικός Υπάλληλος που εργαζόταν π.χ. σε ασφαλιστική επιχείρηση επί 30 έτη, 8 πρωί 2 μεσημέρι και 6 απόγευμα 9, 10, 11 βράδυ, θα πάρει σύνταξη 800€ και ο υπάλληλος του π.χ. ΙΚΑ, που εργαζόταν 8-13 και μετά μέχρι τις 3 μ.μ. κανένα ουζάκι στο γραφείο, συζήτηση ποδοσφαίρου κλπ, θα πάρει 1800€ σύνταξη και Εφ' άπαξ;

Το Εφ' άπαξ πρέπει να καταργηθεί οριστικά και αμετάκλητα για όλους.

Οι συντάξεις πρέπει (εκτός ΟΓΑ, λόγω ιδιομορφίας των ασφαλισμένων του), να εξομοιωθούν για τους πάντες, (το έγραψα και άλλη φορά, τέως Πρόεδρος Δημοκρατίας και τέως σκουπιδιάρης € 1000. Τελεία και παύλα). Αφού όλοι ξέρουμε την τόση αξιοκρατία του Ελληνικού Δημοσίου.

Εγώ Συμφωνώ να με βάλετε Διευθύνοντα Σύμβουλο, ή Γενικό Διευθυντή ή ότι άλλο έχει ματσαράγκα, και να παίρνω 800€ το μήνα και στο τέλος Εφ' άπαξ και παχυλή σύνταξη.

Ούτως ή άλλως στον Ιδιωτικό Τομέα κάποιος τόσα παίρνει, έχει και υποχρεωτικές άδειες άνευ αποδοχών, όταν η εταιρεία δεν έχει δουλειά και βέβαια απολύεται όταν θέλει το αφεντικό.

Αυτά τα ωραία, γιατί ΔΕΝ ισχύουν για τους Υπερέλληνες Δημοσίους υπαλλήλους (βολεμένους κατά 90% από βολευτάς) και ισχύουν για τους Παραέλληνες του Ιδιωτικού Τομέα;

1.500.000ΑΝΕΡΓΟΙ στην Ελλάδα της Ευρώπης. Πόσοι προέρχονται από το ΔΗΜΟΣΙΟ; ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!!!! Γιατί ρε; Αυτοί τι είναι;

Υπάρχουν, όπως έγραψα και άλλη φορά, οικογένειες που επί 200 χρόνια τώρα είναι, όλα τα μέλη τους Τρόφιμοι του Δημοσίου!!!

Άιντε τώρα Εθνοπατέρες μας, οριζόντιες απολύσεις εάν χρειαστεί στο Δημόσιο.
Αρχίστε, εάν κάποιος μπήκε με ΑΣΕΠ, και είναι ο πρώτος που μπήκε στο Δημόσιο τα 200 χρόνια της οικογένειας ΑΠΟΛΥΣΤΕ τον αμέσως!!!

Μονόμισθους και με γονείς Αγρότες, απολύστε τους, ξέρουν από πείνα αυτοί, δεν έχουν πρόβλημα!!! Αυτοί ανήκουν στους ΠΑΡΑΕΛΛΗΝΕΣ την άλλη γενειά των Νεοελλήνων.

Συνοψίζουμε. Ενιαία Σύνταξη 1000€ ή 800€ όσο φτάνει, για όλους που έχουν Ελληνική Ιθαγένεια και Συνταξιοδοτούντε. ΕΦ ΆΠΑΞ, πάπαλα, τι είδους ισότητα έχουμε;
Εσείς προνομιούχοι Έλληνες (του Δημοσίου) και κλασμένοι του Ιδιωτικού Τομέα;
Από ποια λεφτά τους πλήρωσαν οι Δημόσιοι Υπάλληλοι;
Αντί να κάνουν εικόνα τον Ευεργέτη τους Βολευτή τους και να τον προσκυνούν Πρωί-Βράδυ και να σκάνε, βγάζουν φωνή και διεκδικούνε «τα λεφτά τους»,το ΕΦΆΠΑΞ τους!!!
Τι λέτε ρε; 35 χρόνια βόλεμα και τεμπελιό και στο τέλος και παρά με ουρά;
Επαναφέρω την πρόταση μου προς τους Εθνοπνήχτες, απολύστε όλο το Δημόσιο το εκ Βολευτών Προερχόμενο (μπορείτε να το βρείτε) και προσλάβετε 70-80.000 Υπαλλήλους άξιους και με αξιοκρατία και τέρμα. Να κι άλλα λεφτά!!!
Κομμένα τα ΕΦΆΠΑΞ και 800€ η σύνταξη. Για δέστε το θέμα!!!
Θεέ της Ελλάδας πάρε επιτέλους τον Βούρδουλά σου και βάρα γερά, όπου βρίσκεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου