Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΙΤΗΜΑ ΧΑΪΚΑΛΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΣΡ

ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΪΚΑΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Αντικείμενο:

Κατάθεση και γνωστοποίηση εγγράφων σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του ΕΣΡ, της υφιστάμενης ονομαστικής κατάστασης των μονίμων και μετακλητών υπαλλήλων, το μισθολογικό κόστος και την συνολική δαπάνη της λειτουργίας, που επιβαρύνει τον Κρατικό Προϋπολογισμό.

Αναφορικά με τις διαρκείς παρεμβάσεις και τα πρόστιμα που ανακοινώνει και επιβάλλει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, η ύπαρξη και λειτουργία του, συνίσταται στον ραδιοτηλεοπτικό έλεγχο με στόχο την προστασία των Ελλήνων τηλεθεατών.

Οι Έλληνες πολίτες απαιτούν να ενημερωθούν για τα δεδομένα λειτουργίας του οργάνου. Ποιοι εργάζονται σε αυτό, με ποιες διαδικασίες προσελήφθησαν και πως επιβαρύνεται ο Έλληνας Πολίτης για την διατήρηση του οργάνου αυτού.

Ζητείται να καταθέσει ο κ. Υπουργός:

Έγγραφα, ονομαστικά, μονίμων και μετακλητών υπαλλήλων, τον αριθμό τους, την εκπαιδευτική βαθμίδα, τον τρόπο πρόσληψής τους και την υφιστάμενη υπηρεσιακή τους κατάσταση.
Τις μισθολογικές καταστάσεις των πέντε τελευταίων ετών
Βεβαίωση δαπάνης που προκύπτει για τον Κρατικό προϋπολογισμό τα πέντε τελευταία έτη

Ο ΑΙΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΠΑΥΛΟΣ  ΧΑΪΚΑΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου