Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Μ.Ιατρίδη:«Η Ελλάδα έχει γίνει έρμαιο των δανειστών της και των εγχώριων υποστηρικτών τους»

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

«Η Ελλάδα από άκρη σε άκρη έχει γίνει έρμαιο των δανειστών της και των εγχώριων υποστηρικτών τους, χωρίς καμία ουσιαστική προοπτική για τον ελληνικό λαό» τόνισε η βουλευτής Δωδεκανήσου και Τομεάρχης Ναυτιλίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μίκα Ιατρίδη από τη Δράμα.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου, συνοδευόμενη από τον Περιφερειάρχη Οργανωτικού Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του κινήματος, κ. Φώτη Καλένη, είχε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, κ. Γιάννη Ξανθόπουλο, με τον οποίο συζητήθηκαν θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις διαπιστώθηκε ότι η ηπειρωτική-ορεινή Ελλάδα αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα με τη νησιωτική.

Στη συνέχεια, η βουλευτής Δωδεκανήσου βρέθηκε στα γραφεία του κινήματος στην πόλη, όπου συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Συντονιστικής Επιτροπής κα Δέσποινα Βατσαλίδου. Στελέχη και φίλοι του κινήματος, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τη Μίκα Ιατρίδη, τόσο για την πορεία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, τις ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές, όσο και τα τραγικά αποτελέσματα της πολιτικής που εφαρμόζουν οι δανειστές και οι εγχώριοι υποστηρικτές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου