Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ

Δεν έχει εισαχθεί τίτλος
Το σύνολο σχεδόν των υπουργών και των υφυπουργών του ΠΑΣΟΚ που συμμετέχουν στην κυβέρνηση συνεργασίας του Λουκά Παπαδήμου αναμένεται να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Ευάγγελου Βενιζέλου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Όπως διαβάζουμε στο iefimerida.gr oι 21 υπουργοί και υφυπουργοί που θα στηρίξουν την υποψηφιότητα Βενιζέλου είναι οι υπουργοί: Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης, Διοικητικής Μ
εταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας, Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.


Επίσης, την υποψηφιότητα του κ. Βενιζέλου θα στηρίξουν οι αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί Νίκος Σηφουνάκης, Παντελής Οικονόμου, Θάνος Μωραΐτης, Γιάννης Μανιάτης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Γιάννης Μαγκριώτης, Φίλιππος Σαχινίδης, Φώφη Γεννηματά, Γιάννης Δριβελέγκας, Γιώργος Νικητιάδης, Μάρκος Μπόλαρης, Γιώργος Πεταλωτής, Κώστας Σπηλιόπουλος και Σωκράτης Ξυνίδης.

Αντιθέτως, άγνωστο είναι ποιον υποψήφιο θα υποστηρίξουν οι υφυπουργοί Ντίνος Ρόβλιας και Μανώλης Οθωνας, ενώ ερωτηματικό είναι και η στάση της υπουργού Παιδείας Αννας Διαμαντοπούλου.

Οι 21 υπουργοί και υφυπουργοί αναμένεται να συνυπογράψουν μαζί με τους βουλευτές τη διακήρυξη υποψηφιότητας του Ευάγγελου Βενιζέλου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, η οποία αναμένεται να δοθεί τις επόμενες ώρες στη δημοσιότητα.

apospasma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου