Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

90 εκατ. θα εισπράξουν για τις υπηρεσίες τους οι ...δήμιοι διασώστες

Ούτε η Πάμελα Άντερσον και η ομάδα των διασωστών της επιτυχημένης (για πολλά χρόνια) τηλεοπτικής σειράς Baywatch δεν θα πληρώνονταν τόσο αδρά. Κι, όμως, οι διασώστες της ελληνικής οικονομίας που εργάζονται ως τεχνικοί σύμβουλοι παρά την τρόϊκα θα εισπράξουν τεράστια ποσά, ενώ παράλληλα ταξιδεύουν business class, διαμένουν σε πανάκριβα ξενοδοχεία ( Hilton, King George, St.  George Lycabetus και Μεγάλη Βρετάνια) και ξοδεύουν με άνεση. Οι πληροφορίες θέλουν, μάλιστα, την ομάδα των κ.κ Τόμσεν και Μόρς να έχουν ζητήσει να διαμένουν κατά τις επισκέψεις τους, τους καλοκαιρινούς μήνες, σε παραθαλάσσια ξενοδοχεία όπως ο Αστέρας στη Βουλιαγμένη και το Lagonissi Grand Resort για να απολαμβάνουν τη θάλασσα και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες!
Όπως έγινε γνωστό, αμοιβή 90 εκατ. ευρώ πρόκειται να λάβουν τα τεχνικά στελέχη της Τρόικας για τις «δουλειές» τους στην Αθήνα. Την ώρα που στην Ελλάδα εφαρμόζεται το χειρότερο πρόγραμμα λιτότητας με περικοπές μισθών, συντάξεων και με απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων οι ελεγκτές της Ε.Ε. και του ΔΝΤ βρήκαν τρόπο για το πώς θα αυξήσουν τις αποδοχές τους εκμευταλευόμενοι τον έλεγχο της ελληνικής οικονομίας.
H Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ήδη εγκρίνει ένα ποσό της τάξης των 90 εκατ. ευρώ για τις υπηρεσίες που πρόκειται να προσφέρουν στην χώρα μας τα στελέχη...

anatropi2020.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου