Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012

ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΠΑΝΤΟΥ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Αυτό είναι το e mail που εστάλη προς όλες τις διοικητικές περιφέρειες του Υπουργείου Υγείας και ζητά από τις διοικήσεις των νοσοκομείων και των οργανισμών να απαντήσουν ποιό είναι το χρέος τους προς δύο γερμανικές φαρμακευτικές εταιρείες. Στο μήνυμα μάλιστα, που εστάλη την περασμένη Δευτέρα, δίνεται η διορία μίας ώρας προκειμένου να δοθεί απάντηση.
 Από αυτό και μόνο το μήνυμα είναι σαφές ότι οι γερμανικές εταιρείες βιάζονται να πάρουν τα λεφτά τους από τα ελληνικά νοσοκομεία. Το ερώτημα που τίθεται είναι αν οι γερμανικές εταιρείες μπαίνουν σε προτεραιότητα εξόφλησης έναντι των ελληνικών. Αν αυτό αληθεύει, όπως πολλοί προμηθευτές φοβούνται, τότε αναμένονται μεγάλες αντιδράσεις στην αγορά του φαρμακευτικού και παραφαρμακευτικού εξοπλισμού ή αναλώσιμων των νοσοκομείων.

Από το http:// http://www.enikos.gr/

1 σχόλιο:

  1. Με τρομάζουν τα αποτελέσματα που βλέπω ο καμένος Ένας προδότης επί 19 χρόνια βουλευτής τώρα βγήκε μέσα από την βουλή των ελλήνων και υβρίζε τους συναιργάτες του τους αποκαλούσε κλέφτες και αυτός Ο ίδιος υπογράφε όλλες της δανιακές επιχωριγισες για 20 χρόνια και ζητά από τον ελληνικό λαό να του δώση την ψήφο του.......Λυπαμε παρά πολύ εκτελή έργα του ΣΟΡΌΣ μεγάλος επενθητής της εταιρίας του πεθερού του στην ελλάδα ο οπιος είναι και ο μεγαλήτερος τοκογλύφος της Ελλάδος.!!!!!!!!!Ελληνίδες & Έλληνες η ερχόμενες εκλογές κρίνεται η τύχη της Πατρίδος μας και για αυτό σκεφτιτετο παρά πολύ καλά πριν ψηφισεται.Πρέπη να έχουμε καινούργιο Πολιτικό βουλευτικό σύστημα στην Πατρίδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή