Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΑ LIKES Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Σ' αυτές τις εκλογές πέρα από τα κόμματα κυρίαρχο ρόλο έχουν τα social media. Διαβάστε τι αποκαλύπτουν το Facebook και το Twitter για τις προτιμήσεις των ψηφοφόρων.
Πως αντιδρούν οι χρήστες του twitter στις καθημερινές εξελίξεις, γεγονότα και μηνύματα των κομμάτων; Ποιο κόμμα κερδίζει ή χάνει περισσότερους followers τις τελευταίες 24 ώρες;
Σε ότι αφορά τους πολιτικούς αρχηγούς, ο Πάνος Καμμένος και ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποδεικνύονται κυρίαρχοι του Twitter καθώς έχουν 17.703 και 15.454 followers αντίστοιχα. Αντιθέτως, πολύ κακές είναι οι επιδόσεις του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος βρίσκεται στην πέμπτη θέση κάτω από τη Ντόρα Μπακογιάννη και τον Στέφανο Μάνο.
Ωστόσο στο Facebook ο κ. Σαμαράς φαίνεται ότι κάνει τη ρελάνς αφού έχει 13.586 likes από τους χρήστες με τον κ. Βενιζέλο να έρχεται μόλις τέταρτος πίσω από την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Αλέξη Τσίπρα.
Παρόλα αυτά η σελίδα του Πάνου Καμμένου στο facebook συγκεντρώνει 67.686 likes αφήνωντας πίσω με διαφορά όλους τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου