Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ JOYS AND CELEBRATIONS

Αν σας αρέσει να ομορφαίνετε τη ζωή σας με χειροποίητα αντικείμενα όπως αρέσει και σε εμάς, αν σας γοητεύουν οι παραδοσιακές τεχνικές στις κατασκευές με χαρτί, ξύλο, χάντρες, σύρμα και πολύτιμα υφάσματα όπως κι εμάς, αν ονειρεύεστε ο γάμος, η βάπτιση ή μία ιδιαίτερη στιγμή σας να στολίζονται με ξεχωριστά είδη ή αν μπήκατε τυχαία στο siteμας ,καλώς ήλθατε.

Οι ανθοδέσμες μας με χάντρινα λουλούδια με γαλλικό δέσιμο (French beadedflowers) είναι μοναδικά έργα τέχνης που θα λατρέψετε να κρατάτε στο γάμο σας και θα περιμένουν αναλλοίωτες στα χρόνια που θα περάσουν για να τις χαρίσετε στην κόρη σας για τον δικό της γάμο.

Οι μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια από ξύλο, χαρτί , υφάσματα, μέταλλο , χάντρες με φιγούρες οριγκάμι ή λουλούδια από κορδέλες σε πολύχρωμες μοναδικές χειροποίητες κατασκευές , θα είναι για τους καλεσμένους σας ανεκτίμητα δώρα που θα τους θυμίζουν τη δική σας μεγάλη στιγμή.

Τα κεριά με την ίδια φροντίδα φτιαγμένα όπως και όλα τα άλλα δημιουργήματά μας είναι ιδεώδης στολισμός για να χαρίσει μεγαλείο, χαρά, χρώμα και ατμόσφαιρα στις δικές σας μοναδικές εκδηλώσεις.

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα που τώρα είναι μόνο στη δική σας φαντασία θα χαρούμε να σας τα κατασκευάσουμε αρκεί να μας τα ζητήσετε. Ιωάννα, Μαρία, Πέτρος, Γιώργος, Φλαβιανή, Ηλιάνα, Γαλήνη, 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου