Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΚΟΥΪΚ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Ολοκληρώθηκε η προεκλογική περιοδεία του Εκπροσώπου του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Τέρενς Κουίκ στο Ηράκλειο της Κρήτης. 
Πρώτος σταθμός η Αλικαρνασσός, όπου περπάτησε όλη τη λαϊκή αγορά συνομιλώντας και με πολίτες, αλλά κυρίως με τους γεωργούς-παραγωγούς τους οποίους έχουν πλήξει σε δραματικό σημείο τα Μνημόνια των Σαμαρά και Βενιζέλου. 
Στους περισσότερους ανέλυσε τη γεωργική πολιτική του Κινήματος, αλλά και την πολιτική στις μεταφορές των προϊόντων, καθώς το νησί της Κρήτης, «μποστάνι» της Ελλάδας, πληρώνει πανάκριβα το κόστος μεταφοράς των ευπαθών αγροτικών προϊόντων στην ηπειρωτική χώρα.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία του ΟΑΕΔ, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες που πήρε: Από τους 7.500 εγγεγραμμένους ανέργους, πάνω από 5.000 που λαμβάνουν το επίδομα ανεργίας είναι… αλλοδαποί!
Επίσης συνομίλησε με υπαλλήλους του ΟΑΕΔ που μετατέθηκαν εκεί από τον Ο.Ε.Κ. και την Εργατική Εστία, οργανισμούς που διέλυσε ο πρώην Υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης με εντολή της τρόικας και σε εφαρμογή του δεύτερου Μνημονίου Σαμαρά- Βενιζέλου. 
Στις 11:00 ο Τέρενς Κουίκ μετέβη στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος όπου είχε συνεργασία με τον εκλεγέντα την 6η Μαΐου και επικεφαλής του ψηφοδελτίου του νομού καθηγητή Νότη Μαριά, με όλους τους άλλους υποψηφίους και με τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής.
Εκεί έκανε και δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής:
«Οι εκλογές της 17ης Ιουνίου θα στείλουν το οριστικό μήνυμα στους τοκογλύφους τραπεζίτες, στο ελληνικό πολιτικό σύστημα που τους υπηρετεί, αλλά και στην κάθε Μέρκελ και στον κάθε Σόιμπλε, ότι τα Μνημόνια της αυτοκτονίας, όπως έχει πει και ο νομπελίστας οικονομολόγος Στίγκλιτς, τελειώνουν οριστικά με την καταγγελία τους. Όπως τελειώνουν και οι επαχθείς και επονείδιστες δανειακές συμβάσεις, έτσι ώστε οι Έλληνες να επανακτήσουν την Ελλάδα και να μπει μπροστά χωρίς μνημονιακές δεσμεύσεις στην τροχιά της ανάπτυξης με βάση την Εθνική Αντιπρόταση και το Οικονομικό Πρόγραμμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ».
Επίσης ο Τέρενς Κουίκ ανέλυσε το πρόγραμμα του Κινήματος για τη λαθρομετανάστευση, το οποίο και εμπεριέχεται αναλυτικότατα στην επίσημη ιστοσελίδα anexartitoiellines.gr.
Το μεσημέρι ο Τέρενς Κουίκ, οι υποψήφιοι και τα μέλη της Συντονιστικής, περπάτησαν στα «Λιοντάρια», στον πεζόδρομο, στο κέντρο της πόλης, όπου συνομίλησαν με καταστηματάρχες και πολίτες. 
Η επίσκεψη του Τέρενς Κουίκ στο Ηράκλειο έκλεισε με τρεις τηλεοπτικές συνεντεύξεις, οι δύο για τα κεντρικά τηλεοπτικά δελτία της Κρήτη TV και Creta TV και σε σύνδεση με τα Χανιά στην εκπομπή Αντιρρήσεις που παρουσιάζει η Κατερίνα Πολύζου για το κανάλι Νέα Τηλεόραση Χανίων.
Αύριο ο Εκπρόσωπος του Κινήματος Τέρενς Κουίκ θα μεταβεί στη Χίο για ολοήμερη προεκλογική περιοδεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου