Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ Ν.ΠΕΛΛΑΣ: ΟΥΤΕ ΟΙΚΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΛΕΟΣ ΑΛΛΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ

Το Νομό Πέλλας επισκέφθηκε απόψε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Έδεσσα έκανε αναφορά στην ΑΟΖ δηλώνοντας ότι οι Έλληνες θα καθορίσουν μόνοι τους την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, επίσης απάντησε σε δηλώσεις των Σαμαρά και Βενιζέλο λέγοντας ότι «Δεν θα υπάρχει ούτε οίκτος, ούτε έλεος για όλους εκείνους που οδήγησαν τη χώρα μας σε αυτήν τη τραγική κατάσταση, θα υπάρξει τιμωρία».
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
Πρώτα από όλα να απαντήσω στους πολιτικούς αρχηγούς:
1. Στον κ. Τσίπρα
Όταν Τουρκικά αεροσκάφη πετούν βόρεια της Άνδρου παραβιάζοντας τον Ελληνικό εναέριο χώρο, δεν μπορεί να μιλάει κάποιος για διάλογο με την Τουρκία για να καθορίσουμε από κοινού την ΑΟΖ. Καθορίζουμε την ΑΟΖ μόνοι μας, χαράζουμε την ΑΟΖ οι Έλληνες.
2. Στον κ. Σαμαρά, που είπε ότι όλα γύρω μας καταρρέουν, η απάντηση είναι ότι όταν όλα γύρω καταρρέουν, εννοώντας την κρίση στην Ευρώπη, αυτό που κάνει κανείς για την πατρίδα του είναι πρώτον, να απαντά σε εκείνους που καθόρισαν την παραίτηση από την ασυλία του κράτους μας, ότι η Ελλάδα δεν παραιτείται της εθνικής κυριαρχίας.
Επίσης δεν είναι δυνατόν να παραδοθεί στους δανειστές η δυνατότητα χρήσης του Αγγλικού δικαίου. Αρά όταν όλα καταρρέουν γύρω αυτό που κάνει ένας πολιτικός αρχηγός, αυτό που κάνει η Ελλάδα είναι να καταργεί τα μνημόνια και τις δεσμεύσεις που παραιτούνται άνευ όρων από τη δυνατότητα ασυλίας της χώρας.
3. Προς τον κ. Βενιζέλο που έστειλε επιστολή, η απάντησή μας ξεκάθαρα όχι δεν πρόκειται να δώσουμε συγχωροχάρτι σε κανέναν από αυτούς που οδήγησαν την Ελλάδα στην Τρόικα και έδωσαν στους δανειστές τη δυνατότητα να ελέγχουν την πατρίδα μας. Δεν θα υπάρχει ούτε οίκτος, ούτε έλεος για όλους εκείνους που οδήγησαν τη χώρα μας σε αυτήν τη τραγική κατάσταση, θα υπάρξει τιμωρία. 

Όσον αφορά τα θέματα του Νομού Πέλλας και ευχαριστώ τα ΜΜΕ του Νομού που είναι σήμερα εδώ, θέλω να σας πω ότι ενημερώθηκα από τον βουλευτή μας κ. Γραμματικόπουλο αλλά και τους υποψηφίους αλλά και τη συντονιστική για τα προβλήματα του Νομού.
Πρώτο θέμα οι ζημιές των παραγωγών από το χαλάζι και τις ανεμοθύελλες. Υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση από τον ΕΛΓΑ και χαμηλά τα ποσά των αποζημιώσεων σε σχέση με τις ζημιές. Ο κ. Γραμματικόπουλος επικοινώνησε με τον ΕΛΓΑ Βέροιας για τις άμεσες ενέργειες και μαζί με τον υπεύθυνο του Αγροτικού των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Ζώη να κάνουν παράσταση στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης ώστε να δοθούν άμεσα οι αποζημιώσεις στους παραγωγούς.
Κατά την είσοδο μου με επισκέφθηκε η ομάδα πολιτών του Δήμου Σκύδρας και μου παρέδωσε ένα υπόμνημα, εμείς έχουμε ξεκάθαρη θέση στο θέμα της λαθρομετανάστευσης.
Η λαθρομετανάστευση δεν αντιμετωπίζεται όταν μετατρέπεις τη χώρα σου σε φυλακή ανθρώπων. Αυτό που είναι ξεκάθαρο ότι οι λαθρομετανάστες πρέπει να φύγουν, δεν αρκεί μόνο το να σταματήσει η παράνομη είσοδος. Για να φύγουν υπάρχουν δύο τρόποι: Πρώτον να υποχρεωθεί η Τουρκία από την Ε.Ε. να εφαρμόσει τη συνθήκη για την επαναπροώθηση, εάν η Τουρκία δεν επιθυμεί να το κάνει από μόνη της, οι ευρωπαϊκές ώρες έχουν και την υποχρέωση αλλά και τα μέσα να παραλάβει τους λαθρομετανάστες που ήρθαν στην Ελλάδα από τα σύνορά της. Εάν δε το κάνουν οι ευρωπαϊκές χώρες μέσα στις 30 πρώτες μέρες που θα αναλάβουμε μετά την εντολή του Ελληνικού λαού, η απάντηση θα είναι να άρουμε προσωρινά τη συνθήκη Σένγκεν, να δώσουμε ταξιδιωτικά έγγραφα σε όλους τους λαθρομετανάστες και να τους προωθήσουμε στην Ευρώπη, η οποία αρνείται να πάρει μέτρα κατά της Τουρκίας.
Ξεκάθαρη είναι η θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι στην Σκύδρα δεν δεχόμαστε να γίνει το κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών. Δε θα φέρουμε την ασφάλεια των πολιτών της Πέλλας σε κίνδυνο.
Ενημερώθηκα επίσης ότι λόγω οφειλών στο δημόσιο έχουν δεσμευθεί οι καταθέσεις του Δήμου Έδεσσας και δεν μπορεί να ανταποκριθεί ούτε στη μισθοδοσία των υπαλλήλων. Ζήτησα από τον βουλευτή μας τον κ. Γραμματικόπουλο να επισκεφθεί το Δημαρχείο και να εκφράσει τη στήριξη προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, παράλληλα επειδή το πρόβλημα αυτό το αντιμετωπίζουν πολλοί Δήμοι στην χώρα μας, εμείς θα πάμε και στον υπουργό Εσωτερικών και στον πρωθυπουργό και θα ζητήσουμε άμεσα τα κονδύλια που αφορούν την πληρωμή των εργαζομένων και τις βασικές ανάγκες του Δήμου να απελευθερωθούν ανεξάρτητα τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.
Τέλος επειδή υπάρχει στο Νομό η παρουσία φιλοσκοπιανών οργανώσεων χρηματοδοτούμενων μάλιστα τα γνωστά κέντρα που έχουνε τη βάση τους και οι κερδοσκόποι, αυτούς που ο κ. Παπανδρέου καλούσε στο μέγαρο Μαξίμου, και εννοώ τον George Soros, θα πρέπει να ξέρουν ότι τέτοιου είδους ομάδες, οι οποίες απειλούν την εθνική κυριαρχία της χώρας, την εδαφική ακεραιότητα αλλά και προπαγανδίζουν για το θέμα του ονόματος της Μακεδονίας θα μας βρουν κάθετα αντίθετους, θα μας βρουν απέναντι τους και αυτό ισχύει και για τα κόμματα εκείνα που δέχονται να συνομιλούν με τέτοιου είδους οργανώσεις. Θα πρέπει να αντιληφθούν ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να συνεργαστούμε κυβερνητικά με οποιοδήποτε κόμμα έχει σχέσεις με τέτοιου είδους ομάδες. Δεν είναι αποδεκτό την ώρα που Ελλάδα αντιμετωπ΄ίζει τόσο σοβαρά προβλήματα να συνεχίσουμε να δεχόμαστε τέτοιου είδους οργανώσεις που απειλούν την πατρίδα μας, αφορά εκείνους που δυστυχώς τα κόμματα για να πάρουν λίγες ψήφους βάζουν στα ψηφοδέλτια τους υποψηφίους ελληνικής καταγωγής αλλά είναι χρηματοδοτούμενοι από το Τουρκικό προξενείο και τολμούν να αμφισβητούν τη συνθήκη της Λωζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου