Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Πρόστιμο 1.000 ευρώ για τους ιδιοκτήτες 1,5 εκατ. ανασφάλιστων αυτοκινήτων

Πρόστιμο που θα φτάνει τα 1.000 ευρώ θα κληθούν να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που δεν είναι ασφαλισμένα. Τα αυτοκίνητα αυτά υπολογίζεται ότι φτάνουν το 1,5 εκατομμύριο και η Ενωση Ασφαλιστικών Εταιρειών σε συνεργασία με το υπουργεία Μεταφορών και Οικονομικών θα προχωρήσουν σε διασταυρώσεις στοιχείων προκειμένου να εντοπιστούν οι ιδιοκτήτες που είτε δεν τα έχουν ασφαλίσει ποτέ είτε έκοψαν τις ασφαλιστικές τους καλύψεις.

Στη συνέχεια, όπως αποκάλυψε ο κ. Κώστας Μπερτσιάς, εκπρόσωπος των εταιρειών, μιλώντας στον ΑΝΤ1, θα καταλογιστούν τα πρόστιμα στους ιδιοκτήτες οι οποίοι ταυτοχρόνως θα κληθούν να τα ασφαλίσουν προκειμένου να συνεχίσουν να κυκλοφορούν χωρίς περαιτέρω προβλήματα.



1 σχόλιο:

  1. ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ... ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ OFFSHORE ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΑ ΦΑΓΩΜΕΝΑ ΤΑ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΔΕΝ ΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ... ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ... ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΥΤΟ... η κοινωνικη δικαιοσυνη και το συμβολαιο με το λαο η κοινωνικη συνοχη η ισονομια χρονια μας ταιζαν παραμυθια και κυβερνησαν στα παλατια αυτοι και τα κομματικα σκυλια τους.../

    ΑπάντησηΔιαγραφή