Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Γίνε και εσύ... Πρεσβευτής του ελληνικού προϊόντος


Το ellinikoproion.gr εγκαινιάζει ένα νέο του πρόγραμμα, των «Πρεσβευτών του ελληνικού προϊόντος». Σκοπός του είναι η παραπέρα εξάπλωση και κοινοποίηση της στήριξης του ελληνικού προϊόντος, της οικονομίας μας και των θέσεων εργασίας μας. Έλα κι εσύ μαζί μας, δήλωσε έμπρακτα τη στήριξή σου!

Ήδη, έχουν συστρατευτεί μέσα μαζικής ενημέρωσης από όλη την Ελλάδα και καθημερινά προστίθενται νέοι συνεργάτες. Όμως, είναι σημαντική και η προβολή από κάθε φίλο χωριστά, στόμα με στόμα, στον δικό του προσωπικό κύκλο, ή όπου έχει πρόσβαση.
Τι είναι ο Πρεσβευτής του ελληνικού προϊόντος:
Είναι οποιοσδήποτε ιδιώτης, που πιστεύει στην ιδέα και επιθυμεί να συμβάλλει στην εξάπλωσή της. Λειτουργεί σαν εθελοντής, στηρίζοντας αυτό που πιστεύει.

Ποιες είναι οι υποχρεώσεις και οι δεσμεύσεις του:
Δεν έχει καμία οικονομική υποχρέωση, ούτε δέσμευση ωραρίου ή όγκου αποτελέσματος. Ασχολείται όταν, όσο και όπως μπορεί και επιθυμεί.
Από εκεί και πέρα, μοναδική υποχρέωσή του προς το ellinikoproion.gr είναι να λειτουργεί με τρόπο νόμιμο και θεμιτό, στα όρια της ευπρέπειας και πάντα υπέρ των στόχων της κίνησης, χωρίς να την χρησιμοποιεί για να προωθήσει άλλες ιδέες, θέσεις ή προϊόντα. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί στάση αντίθετη με τα παραπάνω, το ellinikoproion.gr μπορεί να διακόψει τη συνεργασία.

Ποιοι είναι οι τρόποι που συμβάλλει:
Αρχικά, μιλά στους φίλους και τους γνωστούς του, ή σε όποιο κύκλο του είναι διαθέσιμος. Εξηγεί τη σημασία της στήριξης του ελληνικού προϊόντος και προτρέπει τους άλλους να ακολουθήσουν. Παραπέμπει στοwww.ellinikoproion.gr και www.facebook.com/ellinikoproion.
Στο βαθμό που μπορεί, βοηθά στην κοινοποίηση προφορικά, μέσα από λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα (facebook, twitter κλπ), blogs, ή όπως αλλιώς μπορεί και επιθυμεί. Π.χ. αν έχει κατάστημα, μπορεί να τοποθετήσει αφίσα του ellinikoproion.gr (που παρέχεται και προωθεί γενικά την επιλογή ελληνικού προϊόντος). Εάν κάποιος θεωρεί ότι μπορεί και θέλει να προσφέρει και με κάποιον άλλο τρόπο, είναι υπό συζήτηση με τους συντονιστές της ομάδας.

Πώς μπορεί να γίνει κανείς Πρεσβευτής του ελληνικού προϊόντος:
Απλά δηλώνει την επιθυμία του. Στέλνει κάποια βασικά στοιχεία επικοινωνίας του στο ellinikoproion.gr (τα οποία, εννοείται, δεν κοινοποιούνται σε κανένα τρίτο και χρησιμοποιούνται αυστηρά και μόνο για την εσωτερική επικοινωνία και συντονισμό μας). Για λόγους τυπικούς, θα πρέπει είναι άνω των 18 ετών.

Με ποιο τρόπο το ellinikoproion.gr υποστηρίζει τους Πρεσβευτές:
Παρέχει στοιχεία και πληροφόρηση ή και κάθε είδους άλλη δυνατή βοήθεια. Επίσης, τους διαθέτει κατάλληλο υλικό (αφίσες, banners κλπ). Ενημερώνει τους Πρεσβευτές για την πορεία της προσπάθειας και τους δίνει κάθε στοιχείο που θα μπορούσε να διευκολύνει το έργο τους. Η ομάδα συντονισμού του ellinikoproion.gr είναι στη διάθεση των Πρεσβευτών, για να συνδράμει το έργο τους με κάθε δυνατό τρόπο.

Πώς μπορεί ένας Πρεσβευτής του ελληνικού προϊόντος να αποχωρήσει:
Απλά δηλώνοντάς το. Όπως δεν έχει καμία υποχρέωση όσο είναι Πρεσβευτής, έτσι μπορεί ανά πάσα στιγμή, για οποιοδήποτε λόγο, να διακόψει τη δραστηριότητά του χωρίς άλλη υποχρέωση ή επίπτωση.


Εάν θέλεις να γίνεις και εσύ Πρεσβευτής του ελληνικού προϊόντος, στείλε μας ένα μήνυμα στο info@ellinikoproion.gr και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου