Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Της Πατρίδας μου οι προδότες !



Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης.
-Όλες οι Ελληνικές Κυβερνήσεις που πέρασαν, που αντί να σχεδιάσουν δημογραφική πολιτική έτσι ώστε να αυξηθούν οι γεννήσεις, αποδεκατίζουν τον πληθυσμό της χώρας με τις πολιτικές τους. 

-Το Υπουργείο Εξωτερικών και ο εκάστοτε Υπουργός, που ενώ η Τουρκία συνεχώς προσβάλλει τη χώρα μου, είτε αδρανούν (κοινώς "τουμπεκί" ), είτε κάνουν δηλώσεις αναξιοπρέπειας, υποτέλειας και φόβου.

-Η πνευματική ηγεσία είτε της Ακαδημίας, είτε του Υπουργείου Παιδείας, που αφήνει...
τον κάθε ανθέλληνα τυχάσπαρτο να λαθροχειρεί στην Ιστορία του Έθνους μας, έχοντας απότερο σκοπό τη λοβοτομή και εξαφάνιση της εθνικής συνείδησης της νέας μας γενιάς.

-Όσα Ελληνικά κόμματα,  που με την μικροπολιτική τους σκοπιμότητα διχάζουν συνεχώς τους Έλληνες του Εξωτερικού, αντί να συστρατεύσουν την ομογένειά μας και να την μετατρέψουν σε υπερόπλο σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. 

-Η Ελληνική πολιτεία που με την πολιτική της και μη έχοντας όραμα για μια μεγάλη χώρα, διώχνει όλους τους Έλληνες επιστήμονες αφήνοντας όλες τις υπόλοιπες να τους "εκμεταλλεύονται" . 

-Οι περισσότεροι Έλληνες πολιτικοί που δεν τηρούν ούτε το ένα πέμπτο από τις προεκλογικές τους υποσχέσεις, και που το άσχημο είναι πως στις επόμενες εκλογές ξαναδίνουν με μεγαλοκαρδία τις ίδιες υποσχέσεις. 

-Όλοι όσοι  πάσχουν από απώλεια μνήμης και προπάντων από "ωχαδερφισμό" για το παρόν και μέλλον των δικών μου παιδιών. 

-Όλοι όσοι  δεν αντιλαμβάνονται τις ευθύνες που τους  αναλογούν και περιμένουν να αλλάξει η κατάσταση ως δια μαγείας. 

-Όλοι όσοι   πάσχουν από το "σύνδρομο του τενεκέ" και την άλλη μέρα της αλλαγής του νομίσματος (από δραχμή σε ευρώ) πουλούσαν  με 250 % αύξηση προϊόντα πρώτης ανάγκης και μη.

-Όλοι όσοι δεν έχουν την αποφασιστικότητα να αναδείξουν μια εμπνευσμένη πολιτική ηγεσία που θα μας βγάλει από το λαβύρινθο του μινώταυρου που καταβροχθίζει τη γη της πατρίδας μου  και τους ίδιους του γηγενείς της, φτάνοντάς τους στην φτώχεια, την υποτέλεια, την απελπισία και τέλος στην υποταγή στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. 

Όλοι και όλα τα παραπάνω είναι οι προδότες της πατρίδας μου... 

αλλά
Ο KAIΡOC ΓΑΡ ΕΓΓΥC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου