Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΟ




Τους συμπατριώτες της στην Τήλο, επισκέφτηκε η βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη. 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο ακριτικό νησί, η Μίκα Ιατρίδη είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολλούς από τους κατοίκους, καθώς και με τον Αντιδήμαρχο Αντώνη Οικονόμου, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νικήτα Μορφωπό, τον Αντιπρόεδρο της «Τήλος 21ος Αιώνας Ν.Ε.» Μιχάλη Κυπραίο και το μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, Ηλία Χριστοφή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης, για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Τήλου και την μεγάλη ανησυχία που υπάρχει ενόψει του δύσκολου χειμώνα που έρχεται. Έμφαση δόθηκε και στις πληροφορίες που υπάρχουν για ενδεχόμενη άρση της απαγόρευσης του κυνηγιού, γεγονός που θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί για την ανάπτυξη του οικοτουρισμού στο νησί.

Από τη μεριά της, η βουλευτής Δωδεκανήσου, σημείωσε ότι για το ζήτημα του κυνηγιού θα καταθέσει ερώτηση στη Βουλή, ώστε να υπάρξει επίσημη απάντηση, από το αρμόδιο Υπουργείο. Ταυτόχρονα, η Μίκα Ιατρίδη τόνισε:

«Έχω πει πολλές φορές, ότι τα τελευταία τρία χρόνια, η ακριτική νησιωτική Ελλάδα έχει οδηγηθεί σε πρωτοφανή απαξίωση, στο βαθμό που να αναρωτιέται κανείς αν η πολιτική αυτή έχει και άλλου είδους στόχευση. Παρόλα αυτά, η επίσκεψη μου εδώ στην Τήλο, οι επαφές μου με τους συμπατριώτες μου και η συνάντηση που είχα με τα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, απέδειξε για μια ακόμα φορά, ότι οι νησιώτες, παρά τις δυσκολίες, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν, για να μείνουμε στον τόπο μας. Τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Τήλος, είναι πολλά. Όπως πάντα, θα κάνω ό,τι μπορώ, προκειμένου να βοηθήσω στην επίλυση και διευθέτηση τους. Εμείς, απέναντι σε όσους μας αντιμετωπίζουν απλώς ως λογιστικά νούμερα, προτάσσουμε την αγάπη μας για τα νησιά μας και τον τόπο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου