Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ανοιχτή Συνάντηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Νομού Πέλλας

Η συντονιστική επιτροπή και οι υποψήφιοι των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νομού Πέλλας, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε ελεύθερα στην ανοιχτή συζήτηση που θα διεξαχθεί στο Πνευματικό Κέντρο της Σκύδρας (έναντι του ιερού Ναού Αγ.Στεφάνου) την ΔΕΥΤΕΡΑ 10 Σεπτεμβρίου 2012 και ΩΡΑ 19:30 με σκοπό τη γνωριμία μας , την καταγραφή προβλημάτων ανά κλάδο, καταγραφή απόψεων και προτάσεων που θα προωθηθούν στο Πανελλαδικό Συνέδριο που προγραμματίζεται από το κόμμα.

H Είσοδος είναι ελεύθερη και είναι ευπρόσδεκτοι σε αυτήν, όλοι οι φίλοι των Ανεξάρτητων Ελλήνων καθώς και όλοι όσοι προβληματίζονται για την πορεία της χώρας, και θα ήθελαν να συμμετέχουν γόνιμα σε διάλογο για την εύρεση λύσης στα προβλήματά μας. 
Στο τέλος της συζήτησης θα προβληθεί βραβευμένο ντοκιμαντέρ αναφορικά με τις επιπτώσεις της εισόδου του ΔΝΤ στην Αργεντινή.

19:30 Γρήγορος Χαιρετισμός – Παρουσίαση των υποψηφίων και των μελών της υπάρχουσας συντονιστικής

19:40 Καταγραφή όσων θέλουν να συμμετέχουν στην διαδικασία της επιλογής των μελών της συντονιστικής καθώς και όσων επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά σε αυτήν κάθε φορά που θα απαιτείται. Συγκέντρωση στοιχείων επικοινωνίας μελών και φίλων που επιθυμούν να ενημερώνονται για τις τοπικές δράσεις των ΑΝΕΛ.

19:50 Επιλογή μελών της συντονιστικής και άτυπη εκλογή ενός τυπικού αρχισυντονιστή που θα μεταφέρει με οποιοδήποτε τρόπο ,ως εκπρόσωπος της συντονιστικής, τα καταγεγραμμένα θέματα και προβλήματα.

20:00 Καταγραφή των θεμάτων/προβλημάτων που θα προωθηθούν στο συνέδριο αλλά και στον υπεύθυνο για το Νομό Πέλλας βουλευτή κ.Γιοβανόπουλο.

20:20 Ανακεφαλαίωση της καταγραφής των προβλημάτων ανά περιοχή, ανά τομέα ενδιαφέροντος. Ραντεβού για την επόμενη συγκέντρωση σε έναν μήνα και διατήρηση της επαφής ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά.

20:30 Έναρξη Προβολής του Ντοκιμαντέρ

21:30 Διάλειμμα 5 λεπτών

21:35 Β’ Μέρος

22:30 Τέλος


Για πληροφορίες καλέστε στο 6937478831

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου