Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

“Μακεδονία” τα Σκόπια για την Βαλκανική Λίγκα!!!

 Μακεδονία τα Σκόπια για την Βαλκανική Λίγκα !!!
Η παρθενική συμμετοχή της Καβάλας σε διοργάνωση εκτός συνόρων δημιουργεί  πιθανή αντιπαράθεση…εντός των τειχών. Η βαλκανική Λίγκα ανακοίνωσε χθες την παρουσίας της Ελληνικής oμάδας για την επόμενη σεζόν, ωστόσο επιμένει να αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της (balkanleague.net) τις δυο ομάδες από τα Σκόπια (KK Φένι, ΚΚ Τόρους) ως συλλόγους “Μακεδονίας” και τους αθλητές της χώρας των σκοπίων ως “Μακεδόνες”.
Κάτι μάλιστα που πριν από μερικές εβφομάδες αποτέλεσε και μία από τις αιτίες άρνησης του ΠΑΟΚ να συμμετασχει, έπειτα από πρόταση της οργανωτικής επιτροπής στην διοίκηση του Δικεφάλου”. .
Οι διοργανωτές παντως την επίημη ανακοίνωση τους δεν ασχοήθηκαν με αυτήν την λεπτομέρεια και απλώς διευκρίνισαν πως η επιλογή της Καβάλας έγινε έπειτα από συνεννόηση με την ΕΟΚ, ευχαριστώντας τον πρόεδρο της ομάδας Κώστα Παπακωνσταντίνου και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Στην Βαλκανική Λίγκα θα αγωνιστούν επίσης οι Ρίλσκιμ, Λέφσκι Σόφφιας (Βουλγαρία), Μπρόιντ Σβέτλοστ (Κροατία) Μόρνας Μπαρ, Τέοντο Τόβατ (Μαυρόβούνιο), ΟΚΚ Βελιγραδίου (Σερβία) και Γκαλίλ Γκιλμπάο (Ισραήλ), με τις ομάδες να χωρίζονται σε 2 ομίλους των 6 αντιπάλων.

Γ. Αδαμόπουλος

Πηγή: Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου