Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ

Σε σχέση με αναρτήσεις που εμφανίζουν αποδοκιμαζόμενο από τους αποστράτους που διαδήλωναν έξω από τη Βουλή τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνο Καμμένο διευκρινίζουμε το εξής:

Η πλειοψηφία υποδέχτηκε τον κ. Πάνο Καμμένο, τον οποίο εξάλλου είχαν προσκαλέσει, για να παραστεί και ακολούθως μαζικά προσήλθαν στο χώρο συλλογής υπογραφών από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ προκειμένου να συνυπογράψουν το αίτημα τους για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο, κάτι που μπορεί να επιβεβαιωθεί από οιονδήποτε τυχόν το αμφισβητήσει.

Οι, ευτυχώς, λίγοι διαδηλωτές προφανώς από την αντίστοιχη κλαδική της Νέας Δημοκρατίας, που προσπάθησαν να καθοδηγήσουν τους λοιπούς παριστάμενους, με ύβρεις και ισοπεδωτικούς-  απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς δεν πείθουν τους Έλληνες οι οποίοι γνωρίζουν ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι το μόνο πατριωτικό, δημοκρατικό, αντιμνημονιακό κόμμα που έχει στηρίξει από την πρώτη στιγμή τους αγώνες και τις προσπάθειες τους κατά των πολιτικών που παράγονται από το μνημόνιο.

Οι προβοκάτορες- κλακαδόροι δεν μας πτοούν γιατί είμαστε μαθημένοι σε αντίξοες συνθήκες και με κόστος υπερασπιζόμαστε ιδέες, ιδανικά και πάνω από όλα το συμφέρον της πατρίδας μας.

Αντί για προβοκάτσιες, καλό θα ήταν, να απαντήσουν στους συναδέλφους τους αν θα εξακολουθήσουν  να ψηφίζουν όσους εφαρμόζουν τις μνημονιακές πολιτικές. Δεν θα επιτρέψουμε τη σύγχυση και τον αποπροσανατολισμό στον οποίο επενδύει η κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου