Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

Παναγιωτακόπουλος για "58": Κάποιοι στα 70 τους θυμήθηκαν την πολιτική

"Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ απαξίωσε το κίνημα ξεχνώντας ότι δεν είναι μαγαζάκι της"

Λάβρος κατά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, αλλά και των «58» εμφανίστηκε ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος με δήλωσή του κατά την οποία σχολιάζει τις εξελίξεις και το ναυάγιο της συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τους «58».

Η δήλωσή του έχει ως εξής:

Δεν μου προξενεί καμία εντύπωση η εξέλιξη στις σχέσεις συμφερόντων των λεγόμενων "58" και του σημερινού, μόνο κατ' όνομα, ΠΑΣΟΚ. Η σημερινή ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ αφού κατάφερε να απαξιώσει το κίνημα, να το κάνει συνοδοιπόρο της Δεξιάς του Σαμαρά και να το οδηγήσει στον πλήρη ευτελισμό, αναζήτησε κρυψώνα στο πολιτικό συνονθύλευμα που αυτοχαρακτηρίστηκε "Κεντροαριστερά". Αποδέχτηκε τον ηθικό και πολιτικό υποβιβασμό του ΠΑΣΟΚ στα μεγέθη κάποιων γυρολόγων της πολιτικής και κάποιων που θυμήθηκαν στα 70 τους, ότι υπάρχει και η πολιτική!

Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ διαπραγματεύτηκε την ίδια του την ύπαρξη, ξεχνώντας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι το μαγαζάκι της, ούτε και δικαιούται να αποφασίζει στο όνομα του, γιατί απλά δεν έχει σχέση με τα οράματα και τις αξίες του. Όταν οι εκπρόσωποι συγκεκριμένων συμφερόντων και αγαπημένα παιδιά του συστήματος απαιτούν και παίρνουν, στο τέλος γίνονται σαν τα κακομαθημένα παιδιά, που τα θέλουν όλα για τον εαυτό τους. Λυπάμαι μόνο που η Ευρώπη θα στερηθεί τόσο “φωτεινές” προσωπικότητες, σαν αυτές που είδα να παρελάζουν από τα πάνελ των εκδηλώσεων.http://www.parapolitika.gr/Contents%2fItem%2fDisplay%2f62636

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου