Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Έπεσαν οι γραμμές του ΕΟΠΥΥ! Ούτε ο... διοικητής του δεν «έπιασε γραμμή»!

Μεγάλα προβλήματα εμφανίστηκαν σήμερα, πρώτη ημέρα του νέου τηλεφωνικού κέντρου του ΕΟΠΥΥ (210-3803470), το οποίο τέθηκε σε εφαρμογή το πρωί.


Το τηλεφωνικό κέντρο έπεσε αμέσως από τον φόρτο των κλήσεων, οδηγώντας στην απόφαση να τεθούν σε λειτουργία κι άλλες δύο τηλεφωνικές γραμμές. Οι γραμμές θα λειτουργούν καθημερινά 08.00 με 15.00, ωστόσο προς το παρόν βουίζουν συνεχώς για όσους καλούν και αυτές! Εκτός λειτουργίας έχει τεθεί και ο αριθμός της κεντρικής υπηρεσίας του ΕΟΠΥΥ, το 210-6871740.
«Κι εγώ επιχείρησα, αλλά δεν τα κατάφερα», ομολόγησε ο διοικητής του ΕΟΠΥΥ, Δημήτρης Κοντός, σε ερώτηση δημοσιογράφου όσον αφορά το νέο τηλεφωνικό κέντρο που εγκαινιάστηκε στις 08.00 το πρωί κι έπεσε αμέσως από τον φόρτο των κλήσεων.
Εξάλλου, σήμερα εκπνέει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ που θέλουν να υπαχθούν στο νέο εθνικό δίκτυο υγείας, με τα στοιχεία των προηγούμενων ημερών να δείχνουν ότι είχαν καταθέσει χαρτιά λιγότεροι από τους μισούς. Από τους 5.500, μέχρι σήμερα - τελευταία ημέρα της προθεσμίας - έκαναν αίτηση 1878.



http://www.toxwni.gr/ellada/item/13382-epesan-oi-grammes-tou-eopii-oute-o-dioikitis-tou-den-epiase-grammi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου