Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ειδική ενημερωτική εκδήλωση για τους επαγγελματίες που εντάχθηκαν στο «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα - Επιχειρηματικότητα 2007-2013», για να λάβουν οικονομική ενίσχυση, διοργανώνει την Πέμπτη στην Έδεσσα το επιμελητήριο του νομού.

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα στο πολιτιστικό κέντρο της πόλης και η παρουσία των επαγγελματιών κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική. Ο λόγος είναι ότι θα παρουσιαστούν θέματα που αφορούν την υλοποίηση του προγράμματος και τις υποχρεώσεις των δικαιούχων τους προσεχείς μήνες, ώστε να μη χάσουν τις προθεσμίες που προβλέπονται σε κάθε επιμέρους στάδιο της διαδικασίας.
Η εκδήλωση έχει τίτλο «Ενημέρωση των Δικαιούχων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα ‘Ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων στους τομείς μεταποίησης-τουρισμού-εμπορίου-υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013’ για την ορθή υλοποίηση του έργου τους. Χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες», ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου