Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Τι θα έλεγε η Π.Δέλτα στον δισέγγονό της Σαμαρά αν τον συναντούσε;-Νέα ταινία του Δ. Κολλάτου

Η Πηνελόπη Δέλτα, προγιαγιά του σημερινού πρωθυπουργού της Ελλάδας, Αντώνη Σαμαρά, χαρούμενη που ο δισέγγονός της είναι πρωθυπουργός, ζητά από το Θεό να έρθει και να ζήσει για ένα μήνα στην Ελλάδα να τον καμαρώσει πρωθυπουργό.


Έτσι και γίνεται! Η Πηνελόπη Δέλτα έρχεται στην Ελλάδα του μνημονίου με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, τον δισέγγονό της. Ούτε ο ίδιος το ξέρει μέχρι που, στο τέλος του μήνα, του αποκαλύπτεται η αλήθεια. Πώς αντιδρά η Πηνελόπη Δέλτα;
Ο πολυμήχανος Δημήτρης Κολλάτος σκέφτηκε έναν πολύ πρωτότυπο και συνάμα διαδραστικό τρόπο για να κάνει ακόμα πιο γνωστή τη νέα του, 13η ταινία, «Σκοτώσαν το Γιωργάκη μας - Η εκδίκηση του Διόνυσου». Διοργανώνει ένα διαγωνισμό, στον οποίο οι συμμετέχοντες, μέσω κοινωνικών δικτύων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πρέπει να βρουν πώς εξελίσεται αυτό το συγκεκριμένο σημείο της ταινίας του με πρωταγωνίστρια την Πηνελόπη Δέλτα, σημείο μάλιστα που έχει ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς είναι βγαλμένο από την επικαιρότητα!
Πώς αντιδρά η Πηνελόπη Δέλτα αντικρίζοντας τον Αντώνη Σαμαρά ως πρωθυπουργό της Ελλάδας των μνημονίων, της Ελλάδας του 2014, της Ελλάδας του σήμερα; Αυτό είναι το ερώτημα του ανοιχτού διαγωνισμού του κ. Κολλάτου προς όλους τους συμμετέχοντες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έπαθλο είναι πέντε προσκλήσεις για την προβολή του έργου «Σκοτώσαν το Γιωργάκη μας - Η εκδίκηση του Διόνυσου», το οποίο θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες στον κινηματογράφο ΤΙΤΑΝΙΑ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν μέσω mail (το βλέπετε στο βίντεο), μέσω του λογαριασμού του κ. Κολλάτου στο Facebook, ακόμα και με σχόλιο στο βίντεο που παραθέτουμε στο Youtube.

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος, είχε ξεσηκώσει σάλο πριν από λίγες ημέρες με μια low budget απομίμηση δελτίου της ΔΤ, όπου η τηλεπαρουσιάστρια αναγγέλλει τη δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού, ενώ μετά βλέπουμε τον Κολλάτο να γεμίζει ένα πιστόλι λέγοντας, «αρχίζει να μου αρέσει η ιδέα να σκοτώσω το Γιωργάκη»! Ήταν απλά το trailer της ταινίας «Σκοτώσαν το Γιωργάκη μας - Η εκδίκηση του Διόνυσου». Κι όμως, ακόμα και όταν έγινε αυτό ξεκάθαρο, κάποιοι, προφανώς ΠΑΣΟΚοι, αθεράπευτοι νοσταλγοί του Γιώργου ("λεφτά υπάρχουν") Παπανδρέου και άλλων εποχών, απαίτησαν να παρέμβει η Δικαιοσύνη και να απαγορεύσει ένα καταφανώς σατιρικό καλλιτεχνικό έργο!
Ο κ. Κολλάτος έχει προκαλέσει πολλές φορές πλήθος αντιδράσεων με τις ακτιβιστικές του πράξεις, οι οποίες καταδεικνύουν και καταγγέλλουν τη γερμανική κατοχή στην Ελλάδα. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι δύο φορές ανέβασε πανό κατά της Γερμανίας στα μπαλκόνια του σπιτιού του στο Κολωνάκι, το οποίο βρίσκεται απέναντι από τη γερμανική πρεσβεία. Μάλιστα, τη μία φορά η πρεσβεία απαίτησε να συλληφθεί, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, του ασκήθηκε ποινική δίωξη και πέρασε τη νύχτα στη ΓΑΔΑ!


http://www.toxwni.gr/ellada/item/13393-binteo-i-progiagia-tou-samara-anastithike-ti-eipe-ston-antoni-simfona-me-ton-d-kollato

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου