Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ιδού τα κατορθώματα Σαμαρά: Χιλιάδες Έλληνες στην ουρά για λίγο δωρεάν κρέας στην Βαρβάκειο


Ιδού τα κατορθώματα Σαμαρά: Χιλιάδες Έλληνες στην ουρά για λίγο δωρεάν κρέας στην ΒαρβάκειοΕικόνες άλλων εποχών εκτυλίχθηκαν χθες στην Βαρβάκειο Αγορά, οι οποίες εκθέτουν ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση του Μνημονίου, αφού δείχνουν τις συνέπειες της εθνοκτόνου και αντιλαϊκής πολιτικής της απέναντι στους Έλληνες. Τεράστιες ουρές σχηματίστηκαν από συμπατριώτες μας, οι οποίοι περίμεναν επί ώρες υπομονετικά, όχι για να τηρήσουν το έθιμο της παράδοσης δωρεάν ψημένου κρέατος που κάνουν οι κρεοπώλες της αγοράς αλλά γιατί είχαν απόλυτη ανάγκη από ένα πιάτο φαί.
Όπως σχολιάζει χαρακτηριστικά μια συστημική εφημερίδα: «Τα προηγούμενα χρόνια, όσοι έσπευδαν στη δωρεάν διανομή κρέατος της Βαρβακείου την Τσικνοπέμπτη, ήταν κυρίως αλλοδαποί, ενώ φέτος, όπως και πέρυσι, ήταν σχεδόν όλοι Έλληνες».
Φαίνεται, λοιπόν, ξεκάθαρα ότι η έλευση του Μνημονίου είναι καταστροφική, σχεδόν σε αποκλειστική βάση για τον Ελληνικό Λαό. Δεν είναι τυχαίο ότι οι κάτι παραπάνω από 4.000 αυτοκτονίες εξαιτίας της άσκησης της μνημονιακής πολιτικής είναι όλοι τους Έλληνες. Την ίδια ώρα που βλέπουμε αυτές τις εικόνες, οι οποίες επαναλαμβάνουμε ότι είναι προϊόν της κυβερνητικής πολιτικής, την ώρα που ολοένα και περισσότεροι Έλληνες φτάνουν στα όρια της απόγνωσης, ο Σαμαράς και η παρέα του βυθίζουν ακόμη πιο πολύ την Χώρα στον όλεθρο και την καταστροφή.
Ετοιμάζουν νέα φοροληστρικά μέτρα και απολύσεις, όπως ομολόγησε ουσιαστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγες ημέρες μετά τις εξαγγελίες ψεμάτων για «πλεόνασμα» και «άνοδο της οικονομίας». Η λαομίσητη και παράνομη ηθικά κυβέρνηση Σαμαρά κατόρθωσε να γυρίσει την Ελλάδα δεκαετίες πίσω με την αλλοπρόσαλλη πολιτική της και την πλήρη εφαρμογή των εντολών που της δίνονται, σε καθημερινή σχεδόν βάση, από τα αφεντικά της. Εντελώς ξεδιάντροπα σφυρίζουν αδιάφορα μπροστά σ΄αυτές τις σκληρές εικόνες και πολύ χειρότερα, ως πειθήνια των διεθνών τοκογλύφων, ετοιμάζουν ακόμη πιο εφιαλτικές καταστάσεις για τον Ελληνικό Λαό.
Γι' αυτό και προσπαθούν με συνταγματικές εκτροπές και νομικά πραξικοπήματα «να βγάλουν από τη μέση» την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, φοβούμενοι το διπλό γεγονός του Μαΐου.  Δηλαδή, τόσο την δική τους εκλογική πανωλεθρία όσο και τον αντίστοιχο θρίαμβο του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου