Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

ΑΙΣΧΟΣ!!!! Άδωνις: Οι καρκινοπαθείς μπαίνουν στα επείγοντα μόνο αν πεθαίνουν!!!!!

 Ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ένα αμετροεπές ον, το οποίο από τηλεπλασιέ ανέβηκε σε άλλο επίπεδο και οπλισμένος με την απαιτούμενη δόση άγνοιας κινδύνου έγινε υπουργός στην κυβέρνηση Σαμαρά είναι γνωστό.

Ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει ολοκληρώσει με χειρουργική ακρίβεια την αποσάρθρωση της δημόσιας Υγείας που είχαν ξεκινήσει προκάτοχοί του με παντιέρα τον ανένδοτο κατά της διαφθοράς και ενάντια στο φακελάκι είναι επίσης γνωστό.

Αυτό που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό είναι οι δηλώσεις του σε ρεπορτάζ της εφημερίδας Washigton Post στην οποία με περισσή κυνικότητα αναφέρει: Είναι γνωστό πως ο καρκίνος δεν αποτελεί επείγον περιστατικό εκτός εάν βρίσκεται ο ασθενής σε τελικό στάδιο της αρρώστειας.

Και όμως, ο υπουργός Υγείας, σε ερώτηση που του απηύθυνε δημοσιογράφος της αμερικανικής εφημερίδας για τις εγκληματικές ελλείψεις που παρατηρούνται στα ελληνικά νοσοκομεία και τις ορδές ανασφάλιστων πολιτών εν μέσω κρίσης απέδειξε ότι η αναισθησία δεν έχει όρια. Μέχρι τις επόμενες δηλώσεις του.


http://www.koutipandoras.gr/article/107875/adonis-oi-karkinopatheis-mpainoyn-sta-epeigonta-mono-pethainoynhttp://www.koutipandoras.gr/article/107875/adonis-oi-karkinopatheis-mpainoyn-sta-epeigonta-mono-pethainoyn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου