Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΙΛΚΙΣ: ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ

Η τελετή βράβευσης φορέων και προσώπων που διακρίθηκαν και προέβαλαν το Κιλκίς και την Παιονία σε πανελλήνιο, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, κατά τη διάρκεια του παρελθόντος έτους, πραγματοποιήθηκε στο αίθριο του κεντρικού κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

Η εκδήλωση με τίτλο «έργων διάκρισις» έχει στόχο την καθιέρωσή της κάθε χρόνο, όπως τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. Γκουντενούδης κι όπως υποσχέθηκε ο παρών στην εκδήλωση περιφερειάρχης Απ. Τζιτζικώστας.

«Εγώ αποχωρώ αλλά μακάρι να συνεχίσει ο κ. Τζιτζικώστας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκουντενούδης, ενώ ο περιφερειάρχης υπογράμμισε: «Δεσμεύομαι να συνεχιστεί η εκδήλωση και για επόμενα 5 χρόνια. Πρέπει να ξέρουμε να λέμε μπράβο, αλλιώς η χώρα μας δεν πρόκειται να ξανασηκωθεί όρθια», είπε ο περιφερειάρχης, έχοντας προφανώς το βλέμμα στραμμένο …στις εκλογές!

Οι κ. Τζιτζικώστας και Γκουντενούδης απένειμαν και τα πρώτα βραβεία, που πήραν τα παραρτήματα Κιλκίς και Γουμένισσας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (τα δέχτηκαν, η Αικατερίνη Φραγγίδου – Παναγιωτίδου και Γιώργος Κουσιδώνης, αντίστοιχα), καθώς και οι Θεολόγος Ζώτος (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντισμού) και η μικρή Χριστίνα Αναστασιάδου για την απεικόνισή τους σε αφίσες, σποτ κλπ, που είχαν στόχο τη διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Δυστυχώς, στην εκδήλωση δεν παραβρέθηκε το Γενικό Λύκειο Καμπάνη, με τους Χρίστογλου Ιωάννη (καθηγητή Φυσικής Αγωγής) και Ζώτου Δήμητρα, Ζώτο Κυριάκο και Προδανά Αλέξιο (μαθητές -αθλητές), που διακρίθηκαν στην Παγκόσμια Μαθητιάδα της Βραζιλίας.

Ήταν όμως εκεί το 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς, που βραβεύτηκε επειδή πήρε τη Ευρωπαϊκή Σημαία Οικολογικού Σχολείου, καθώς και τη 2η θέση για την έκδοση καλύτερης σχολικής εφημερίδας (βραβεύτηκαν μαθητές του σχολείου κι οι υπεύθυνοι καθηγητές Κώστας Ντίνου και Θεόφιλος Γουλτίδης).

Βραβεύτηκε επίσης η Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς για την γνωστή υπόθεση εξάρθρωσης της εγκληματικής συμμορίας που παραχάραζε νομίσματα.

Όσο για τις εταιρίες που βραβεύτηκαν για τη παραγωγή νέων καινοτόμων προϊόντων, αυτές ήταν, η EURIMAC, η UNISMACK, η ANATOMIC HELP και η Φάρμα ΚΟΥΚΑΚΗ.

Τέλος τιμητικών βραβεύσεων έτυχαν δυο εκλεκτοί συγγραφείς του νομού για βιβλία τους που σχετίζονται με τα 100 χρόνια ελεύθερου ελληνικού βίου του Κιλκίς, ο Χρήστος Ίντος και ο Θανάσης Βαφειάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου