Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Αδωνις: Απορώ πως την παλεύουν ακόμη οι Έλληνες…!!!!

Πεθαίνουν άνθρωποι ο ένας μετά τον άλλο από έλλειψη εμβολίων!!! Τελικά γινόμαστε σιγά σιγά Αφρική… Έκανε μεγάλο κόπο αλλά τελικά τα κατάφερε ο υπουργός μας Άδωνης Γεωργιάδης!!!

Εμφανίζεται δε και καθησυχαστικός τονίζοντας ότι « Δεν χρειάζεται πανικός για την γρίπη».

Και το χειρότερο δεν είναι αυτό αλλά το γεγονός ότι οι ασθενείς δεν έχουν σάλιο για να πάρουν μόνοι τους το εμβόλιο των 6 ευρώ αλλά και ούτε ένα αναλγητικό!!! Και αν κάποιοι τελικά διαθέτουν το τα λεφτά στα φαρμακεία δεν υπάρχουν αντι-ιικά ούτε για δείγμα.. Βλέπεις τα φάρμακα αυτά τα δικαινεί μια μόνο εταιρεία στην χώρα μας κατά πως θέλει!!!

Κάπως έτσι οι νεκροί έφθασαν 62 τον αριθμό ενώ στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύονται αυτή την ώρα 54 άτομα (συνολικά βέβαια από τον περασμένο Οκτώβριο έχουν νοσηλευθεί σε ΜΕΘ 186 άτομα).

Την ίδια ώρα τα ξένα ΜΜΕ τραβάνε και πάλι τις κοτσίδες τους με το μπαχάλακι που γίνεται στην χώρα μας και μας κάνουν για ακόμη μια φορά ρεζίλι επισημαίνοντας ότι "Υπερδιπλάσιοι είναι οι νεκροί από γρίπη σε μία εβδομάδα στην Ελλάδα , λόγω έλλειψης εμβολιασμών και περικοπών κονδυλίων"

Οι ανταποκρίσεις δε κάνουν ειδική μνεία και στο κλείσιμο των μονάδων του ΕΟΠΥΥ, αναφέροντας τις ενστάσεις των ιατρών ότι οι αλλαγές θα επιδεινώσουν περαιτέρω την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασθενείς και άλλα τέτοια ωραία!!!

Εντωμεταξύ οι ειδικοί επιστήμονες συμβουλεύουν όλους όσοι ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου να εμβολιαστούν, ακόμη και τώρα, και να λάβουν αντι-ιική αγωγή με την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων !!! Από την άλλη βέβαια η υπουργάρα μας δηλώνει ότι σήμερα ο εμβολιασμός δεν βοηθάει, καθώς το εμβόλιο για να δράσει θέλει 3 με 4 εβδομάδες, ενώ το κύμα της γρίπης αναμένεται να καμφθεί σε δυο με τρείς εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου