Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014

Θ.ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Εγκαίνια του 4ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Έδεσσας από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη

Την Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014 και ώρα 12.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του 4ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Έδεσσας από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη.

Το έργο κατασκευάστηκε με συνολικό προϋπολογισμό 800.000,00 € και χωροθετείται στην πλατεία Μικράς Ασίας στην Έδεσσα. Τηρεί σύγχρονες προδιαγραφές και αποτελεί σημαντική σχολική υποδομή για την περιοχή. Ανήκει στο θεσμό των ολοήμερων σχολείων που με τη λειτουργία τους διευκολύνονται οι οικογένειες τα παιδιά των οποίων βρίσκονται σε νηπιακή ηλικία.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης προσκαλούν τους πολίτες να παρευρεθούν στην τελετή εγκαινίων να μοιραστούν την ικανοποίηση από την ολοκλήρωση ενός νέου σχολικού συγκροτήματος στην πόλη της Έδεσσας. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρίδης: «Αποτελεί ιδιαίτερη ικανοποίηση για τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και εμένα η ολοκλήρωση ενός έργου σχολικής υποδομής για την Έδεσσα που θα στεγάσει τα παιδιά μας προσφέροντας άριστες συνθήκες εκπαίδευσης τα πρώτα σχολικά χρόνια. Οφείλουμε να εξασφαλίσουμε κατάλληλες συνθήκες για μια αποτελεσματική, ευχάριστη και δημιουργική εκπαιδευτική διαδικασία. Στην κατεύθυνση αυτή προγραμματίζουμε το έργο μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε για το αύριο του τόπου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου