Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ: ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κ. Λιάσκος και ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ο.Τ. κ. Λειβαδάς είδαν από κοντά τους εκπροσώπους της Π.Κ.Μ.

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΤ που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στη Μόσχα και συγκεκριμένα το διάστημα 19-22 Μαρτίου συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας εκπροσωπούμενη από τον κ. Δημήτρη Τσουφλίδη, βασικό μέλος της Επιτροπής Τουρισμού της Π.Κ.Μ.

Την πρώτη μέρα λειτουργίας της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια με πλήθος επισκεπτών και επαγγελματιών του κλάδου. Κοντά στα στελέχη που εκπροσωπούν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο ενιαίο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού βρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κ. Αναστάσιος Λιάσκος, ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ο.Τ. κ. Πάνος Λειβαδάς και ο Δημοσιογράφος και άνθρωπος με μεγάλη πείρα στα θέματα τουρισμού της αγοράς της Ρωσίας κ. Δημήτρης Λιάτσος.

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου συνομίλησε για αρκετή ώρα με το Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης της Π.Κ.Μ. κ. Νικόλαο Τσοτσόλη και τα στελέχη της Επιτροπής Τουρισμού και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εργασίες της έκθεσης. Μάλιστα, ο κ. Τσουφλίδης χάρισε στον κ. Λιάσκο το βιβλίο της Πέλλας, προσκαλώντας τον να επισκεφτεί την περιοχή μας.

Η ελληνική παρουσία στη ΜΙΤΤ χαρακτηρίζεται πολύ σημαντική αφού προβάλλονται τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Χώρας μας ως τουριστικός προορισμός. Παράλληλα, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διαδραματίζει κομβικό ρόλο στην προσέλκυση τουριστών από τη Ρωσία αφού αποτελεί ίσως το δημοφιλέστερο προορισμό για τους επισκέπτες από τη μεγάλη αυτή αγορά.

Τα στελέχη της Επιτροπής Τουρισμού τις επόμενες ημέρες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας και να συζητήσουν προοπτικές συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού.


Τέλος, να αναφέρουμε ότι την Επιτροπή Τουρισμού που εκπροσωπεί την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού MITT στη Ρωσία αποτελούν ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης της Π.Κ.Μ. κ. Νικόλαος Τσοτσόλης, ο εκπρόσωπος της Π.Ε. Πέλλας κ. Δημήτριος Τσουφλίδης, η κα. Εύη Δερμεδεσιώτου από το Τμήμα Τουρισμού της Π.Κ.Μ., ο εκπρόσωπος της Π.Ε. Σερρών κ. Λεωνίδας Τσιαντής και ο κ. Δημήτριος Λοκοβίτης ως εκπρόσωπος της Π.Ε. Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου