Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014

Τζιτζικώστας: Την πολιτική μου πορεία την ξεκίνησα απο την Πρώτη Σερρών.......Η επίσκεψη Ιωαννίδη είναι ψηφοθηρική

«Βολές» εναντίον του Γιάννη Ιωαννίδη, εκτόξευσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι ο βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος περιφερειάρχης ξεκίνησε από την Πρώτη Σερρών την προεκλογική του εκστρατεία.

Κατά την περιοδεία του σήμερα στις Σέρρες απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου γιατί δεν ξεκίνησε και αυτός την προεκλογική εκστρατεία του από τον τόπο καταγωγής τού ιδρυτή της ΝΔ, Κωνσταντίνου Καραμανλή, όπως έπραξε ο κ. Ιωαννίδης, πριν από περίπου έναν μήνα.

Ανέφερε ότι όποιος τιμάει πραγματικά την πορεία, την ιστορία και την προσωπικότητα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, «δεν επισκέπτεται τον τόπο καταγωγής του όταν έχει ανάγκη από ψήφους».

«Προσωπικά», πρόσθεσε, «δεν ξεκίνησα από εκεί την προεκλογική μου εκστρατεία, γιατί πάρα πολύ απλά ξεκίνησα από εκεί την πορεία μου στην πολιτική, ενώ και η πρώτη επίσκεψη που έκανα μετά την εκλογή μου ως περιφερειάρχης ήταν στην Πρώτη Σερρών»

«Σήμερα νομίζω ότι τέτοιου είδους επισκέψεις γίνονται για άλλους σκοπούς και όχι πάντως για να τιμήσουν τη μνήμη αυτού του ανθρώπου που άφησε βαθύ το αποτύπωμά του στη νεότερη ιστορία της χώρας μας», είπε.

Χθες, στις Σέρρες περιόδευσε και ο κ. Ιωαννίδης, ο οποίος υπογράμμισε τη μεγάλη σημασία που έχει η περιοχή για την Κεντροδεξιά, λόγω του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Σήμερα, ο κ. Ιωαννίδης είχε συνεργασία στη Θεσσαλονίκη με τον γενικό γραμματέα Συντονισμού του κυβερνητικού έργου Δημήτρη Βαρτζόπουλο και τον αντιπρόεδρο του Πράσινου Ταμείου, Αλέκο Κόκκαλη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

2 σχόλια:

 1. ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ?
  ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΔΕΙΞΕ
  ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΑΛΛΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ????
  ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΤΣΟ ΕΝΑΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ
   .....ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ
   ...... ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΣ......
   .....ΔΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΠΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ......
   ....Η ΠΑΤΟΥΛΙΔΑ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..........
   ........Ο ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ?..............ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?????.....ΜΗΠΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ......ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ????

   Διαγραφή