Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ

Πρόγραμμα επίσημων εκδηλώσεων για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στην Π.Ε. Πέλλας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης και η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας προσκαλούν τους πολίτες της Πέλλας και τις τοπικές αρχές και φορείς να παραβρεθούν στις εκδηλώσεις και να τιμήσουν με την παρουσία τους τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.
Ακολουθεί το Πρόγραμμα εκδηλώσεων εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Μαρτίου 2014, στην πόλη της Έδεσσας, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014
Ομιλίες σε ειδικές συγκεντρώσεις στα σχολεία, τις δημόσιες υπηρεσίες και τα Ν.Π.Δ.Δ. με μέριμνα των εποπτευόντων φορέων. Απότιση φόρου τιμής από τους μαθητές, προσκόπους και οδηγούς, που θα προσέλθουν με τους επικεφαλείς καθηγητές, δασκάλους και βαθμοφόρους στο ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφανιών στις 11.30π.μ.

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014
Ώρα 10.30π.μ.: Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας, με την χοροστασία του Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κκ. Ιωήλ και εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη.

Ώρα 11.30 π.μ.: Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφανιών.
Σιγή ενός λεπτού και Εθνικός ύμνος
Ώρα 12.00: Παρέλαση αναπήρων πολέμου, μαθητών-μαθητριών, Προσκόπων-Οδηγών και τμημάτων Ενόπλων Δυνάμεων
Επίσης, ορίζονται:
Α) Γενικός σημαιοστολισμός από την 8η πρωινή ώρα της 23ης μέχρι και την δύση του ήλιου της 25ης Μαρτίου 2014. Β) Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των ΟΤΑ, των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου