Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Θ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΤΜΟΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ 
ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Συνέντευξη στη Βεργίνα τηλεόραση και στην εκπομπή «Τα λέμε» παραχώρησε απόψε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης.
Στις πρώτες κουβέντες του κουβέντες, στην επισήμανση της δημοσιογράφου ότι στηρίζει τον Απόστολο Τζιτζικώστα, ο κ. Θεοδωρίδης δήλωσε: όταν ανέλαβε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο Απόστολος Τζιτζικώστας, στις αρχές του 2013, κάτσαμε όλοι μαζί και χαράξαμε μια κοινή πορεία, συνεχίζοντας το έργο του Παναγιώτη Ψωμιάδη και προχωρήσαμε σε έναν σχεδιασμό ανάπτυξης του τόπου μας. Η κυβέρνηση έχει τις δουλειές της αλλά εμείς (περιφέρεια) έχουμε τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών, εμείς στο σημείο αυτό πρέπει να βρούμε λύσεις αφού η κυβέρνηση δεν έδειχνε ότι μπορούσε να απαντήσει.
Σχεδιάσαμε όλοι μαζί πως μπορούμε να στηρίξουμε την πραγματική οικονομία της περιφέρειας. Η Κεντρική Μακεδονία μπορεί να γίνει η ατμομηχανή ανάπτυξης της χώρα μας όχι μόνο της Μακεδονίας. Ξαφνικά, πριν από ένα μήνα περίπου, ότι η ΝΔ, θέλει να ορίσει κάποιον άλλον για περιφερειάρχη και αφού το συζητήσαμε, είπαμε ότι δεν ήταν δυνατόν να γίνει, αφού ήμασταν στην αρχή ενός εγχειρήματος για να βρούμε λύση στο μεγαλύτερο πρόβλημα της Μακεδονίας που είναι η ανεργία και η απασχόληση. Άρα ήταν απίθανο να ακολουθήσουμε τις εντολές της Αθήνας, γιατί προηγείται ο Μακεδονικός λαός για μας, δηλαδή ο λαός της Θεσσαλονίκης και της περιφέρειας μας προηγούνται όλων των επιδιώξεων που μπορεί να έχει η Αθήνα. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι ένας νέος άνθρωπος  (35 ετών), θέλει να αγωνιστεί, και παρότι η κεντρική σκηνή ενδιαφέρει όλους τους πολιτικούς, βλέπουμε την υπερβολικά μεγάλη αγάπη του για την Μακεδονία και τους Μακεδόνες, είπε όχι, παράκουσε αν θέλετε τις εντολές, και είπε θα συνεχίσω τον αγώνα μου για να φέρω το αποτέλεσμα για το πως θα μπει σε πορεία ανάπτυξης η Μακεδονία.
Από τη ΝΔ δεν είδαμε καπέλωμα, ουσιαστικά είδαμε τα προβλήματα, γιατί αντίπαλός μας δεν είναι τα κόμματα αλλά τα καθημερινά προβλήματα του λαού της Μακεδονίας, για μας προηγούνται τα συμφέροντα του τόπου μας.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Θ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου