Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΤ στη Ρωσία η Π.Ε. Πέλλας

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΜΙΤΤ που διοργανώνεται στη Μόσχα το διάστημα από 19-22 Μαρτίου συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας εκπροσωπούμενη από τον κ. Δημήτρη Τσουφλίδη, βασικό μέλος της Επιτροπής Τουρισμού της Π.Κ.Μ.

Η Π.Ε. Πέλλας συμμετέχει στο ενιαίο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε μια έκθεση με μεγάλη εμβέλεια και απήχηση σε διεθνές επίπεδο τον κλάδο του τουρισμού. Θα παρουσιαστεί το έντυπο υλικό της Π.Κ.Μ. με το νέο λογότυπο “Very Macedonia” που παρουσιάζει τους τουριστικούς προορισμούς της Περιφέρειας συνολικά. Επίσης θα υπάρξουν συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες και Έλληνες Αξιωματούχους προκειμένου να προβληθεί το πρόγραμμα τουριστικής πολιτικής στη Ρωσία.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της Π.Ε. Πέλλας στη σημαντική αυτή διοργάνωση ο κ. Τσουφλίδης δήλωσε: «Είναι μια ξεχωριστή έκθεση αυτή στη Μόσχα από πολλές απόψεις, καθ’ ότι η τουριστική αγορά της Ρωσίας είναι ίσως η σημαντικότερη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε ότι το έντυπο υλικό εκδόθηκε και στη ρωσική γλώσσα, γεγονός που δείχνει πόση σημασία έχει η επιτυχημένη προβολή του τουριστικού προϊόντος στη μεγάλη αυτή αγορά. Είμαι σίγουρος ότι η παρουσία μας στην έκθεση ΜΙΤΤ θα είναι απόλυτα επιτυχημένη και αναμένουμε τα θετικά αποτελέσματα στην ανάπτυξη του τουρισμού της χώρας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου