Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΠΡΟΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ: ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ

Απάντηση της «Αλληλεγγύης» σε αναφορές που έγιναν νωρίτερα
«Η Νέα Πτέρυγα στο Νοσοκομείο της Έδεσσας είναι ένα πραγματικό έργο, ένα έργο που αναβαθμίζει τις υπηρεσίες υγείας για όλους τους πολίτες της Πέλλας. Το γεγονός ότι κάποιοι δεν το γνωρίζουν δεν αφορά την κοινωνία, αφορά μόνο τους ίδιους. 
Η διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας γνωστοποίησε και ενημέρωσε, εδώ και πολλές μέρες, όλους τους φορείς και ασφαλώς και το Υπουργείο Υγείας για τη σημερινή τελετή εγκαινίων. Πως μπορεί λοιπόν, κάποιος να αποκαλεί «φάντασμα» μια τελετή η οποία πραγματοποιήθηκε χοροσατατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ και με τη συμμετοχή τριών Δημάρχων του νομού, αντιδημάρχων, περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων, καθώς και των στρατιωτικών, αστυνομικών και πυροσβεστικών αρχών; Δυστυχώς, κάποιοι φαίνεται πως υποτιμούν τον τόπο μας, τους πολίτες, τους φορείς και τους ίδιους τους θεσμούς.
Ας μη πανικοβάλλονται ορισμένοι και κυρίως ας μην κρίνουν εξ’ ιδίων τα αλλότρια.
Τώρα έχουν αλλάξει οι συνθήκες στην κοινωνία. Έχουν αλλάξει και οι εποχές. Φύγαμε από τη μίζερη και γκρίζα πολιτική αντιπαράθεση του παρελθόντος. Δεν μας αξίζει να γυρίσουμε πίσω.
Τέλος ενημερώνουμε όλους τους πολίτες ότι η τελετή εγκαινίων κόστισε το αστρονομικό ποσό των 0 ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου