Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ

Της Χρύσας Κυριακού

Καθημερινή είναι πλέον η προσχώρηση στελεχών στην παράταξη του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος συνεχίζει τις επαφές τους αλλά και τις περιοδείες. Σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του επικεφαλής του συνδυασμού «Αλληλεγγύη Σύγχρονη Ανθρώπινη Μακεδονία», ο υποψήφιος περιφερειάρχης βρίσκεται σε συνεχείς συζητήσεις για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου του, ωστόσο, δεν έχει παραμελήσει σε καμία περίπτωση το έργο στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. «Πρωταρχικός του στόχος είναι το έργο του στην Περιφέρεια. Το γεγονός ότι είναι εκ νέου υποψήφιος για τη θέση του περιφερειάρχη, δε σημαίνει ότι θα το αφήσει σε δεύτερη μοίρα» μας είπαν.
Σύμφωνα με τους ίδιους, η στελέχωση του ψηφοδελτίου προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς, ενώ μέχρι το τέλος Μαρτίου θα είναι έτοιμο και το στρατηγείο του συνδυασμού, το οποίο στήνεται σε πολύ κεντρικό σημείο της πόλης. «Δεν είναι τίποτα ακόμη ανακοινώσιμο. Έχει βρεθεί ο χώρος και έχουν ήδη ξεκινήσει το στήσιμο του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού μας», υποστήριξαν στην «Κ» οι συνεργάτες του κ. Τζιτζικώστα.

Είπαν το «ναι» 
Εκτός από τον περιφερειακό σύμβουλο Σερρών, Αθανάσιο Μασλαρινό, ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα, τονίζοντας ότι συνεχίζει με την ίδια ομάδα «την προσπάθειά μας για μία σύγχρονη, ανθρώπινη Μακεδονία και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας πέρα και πάνω από κόμματα να συστρατευτούν στην προσπάθειά μας», τη στήριξή τους στον κ. Τζιτζικώστα ανακοίνωσαν επίσης ο γιος του αείμνηστου δημάρχου Δέλτα, Κώστας Γιουτίκας και ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Χάρης Αηδονόπουλος. Ενώ ακούγονται επίσης τα ονόματα του δημοτικού συμβούλου Θεσσαλονίκης, Στάθη Αβραμίδη και του γιου του πρώην δημάρχου Ωραιοκάστρου, Νίκου Μπάτου, Σωτήρη. Στη μάχη του σταυρού για τις περιφερειακές εκλογές θα ριχτούν και δύο μέλη του δημοτικού συμβουλίου Λαγκαδά. Οι δύο ανεξάρτητοι σύμβουλοι Μαρία Γραικού και Γιάννης Ταχματζίδης θα είναι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με την παράταξη του κ. Τζιτζικώστα. Υποψήφιος με τον κ. Τζιτζικώστα θα είναι και ο πρώην δήμαρχος Ευόσμου, Δημήτρης Χατζηβρέττας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου