Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

ΑΠ. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ: ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ

Απάντηση του Απόστολου Τζιτζικώστα, σε αναφορές που έγιναν νωρίτερα για την «Αλληλεγγύη»

«Αντιλαμβανόμαστε τους λόγους για τους οποίους κάποιοι σκόπιμα επιλέγουν να υψώσουν τους τόνους του προεκλογικού αγώνα για την περιφέρειά μας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα τους ακολουθήσουμε σε αυτή την τακτική, που έρχεται από το παρελθόν και θυμίζει τις παλαιοκομματικές επιθέσεις της δεκαετίας του ’80. Στην «Αλληλεγγύη» δεν γυρίζουμε πίσω, κοιτάμε μόνο μπροστά.
Θεωρούμε λοιπόν, υποχρέωσή μας, να απαντήσουμε αποκλειστικά και μόνο σε δύο αναφορές, που αφορούν σε θέματα ηθικής ακεραιότητας και εντιμότητας των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων και του συνδυασμού «Αλληλεγγύη» ως σύνολο.
Πρώτα απ’ όλα ξεκαθαρίζουμε ότι δεν κάνουμε εκπτώσεις σε θέματα διαφάνειας και εντιμότητας. Άλλωστε, το αποδείξαμε ως διοίκηση της Περιφέρειας, όλο το προηγούμενο διάστημα. Γι’ αυτό, εάν ο οποιοσδήποτε έχει την παραμικρή απόδειξη για το αντίθετο, τον προκαλούμε να την παρουσιάσει, αλλιώς τα όσα διαλαλεί δεξιά και αριστερά, δεν είναι τίποτα άλλο παρά συκοφαντίες.
Και δεύτερον, αντιλαμβανόμαστε το λόγο για τον οποίο κάποιοι ενοχλούνται από το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία των περιφερειακών συμβούλων, παρά τις ισχυρές πιέσεις που δέχτηκαν και τα ανταλλάγματα που τους προσφέρθηκαν, παρέμειναν ενωμένοι και διεκδικούν να συνεχίσουν με το συνδυασμό της «Αλληλεγγύης», το έργο που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια.
Ίσως για κάποιους το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά, και τιμούν το λόγο και την υπογραφή τους, να θεωρείται μειονέκτημα. Για όλα τα μέλη της «Αλληλεγγύης», αυτό είναι το μεγάλο μας πλεονέκτημα.
Τέλος επαναλαμβάνουμε ότι ο πανικός είναι πολύ κακός σύμβουλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου