Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Π.Καμμένος: "Θυμηθείτε το "ΟΧΙ" του Τ.Παπαδόπουλου και ψηφίστε Ελλάδα"


Ο ελληνικός λαός έχει να επιλέξει ανάμεσα στο "όχι" που είπε ο Τάσσος Παπαδόπουλος στο σχέδιο Ανάν, ένα δρόμο  δύσκολο που χρησιμοποιείται, ο φόβος, η απειλή, ο εκβιασμός και σε ένα εύκολο "ναι" που επιβάλλεται μέσω του φόβου του δόγματος του σοκ από τους τραπεζίτες προς τον ελληνικό λαό αλλά και την Ευρώπη του νότου.
Αυτά υπογράμμισε σήμερα αργά το απόγευμα από τα Τρίκαλα ο Πρόεδρος του κινήματος Ανεξάρτητοι Έλληνες, Πάνος Καμμένος στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε.  
Η οικονομική κρίση στην Ευρώπη ξεκίνησε, είπε  από την Ελλάδα και η Ελλάδα αποτέλεσε τον πυροκροτητή. Σήμερα έχουμε την είδηση ότι η Ισπανία θα μπει μέχρι 28 του μηνός σε έναν μηχανισμό στήριξης, και από ότι φαίνεται έπεται η Κύπρος αλλά και οι υπόλοιπες χώρες ιδιαίτερα του νότου.  
Αυτό σημαίνει, διευκρίνισε στη συνέχεια ο κ. Καμμένος,  ότι οι εκλογές της 17ης Ιουνίου στην Ελλάδα δεν έχουν μόνο ενδιαφέρον ελληνικό. Είναι μία αναμέτρηση που θα δείξει αν οι λαοί μπορούν να αντισταθούν στη νέα τάξη πραγμάτων, εάν η Ελλάδα μπορεί να κρατήσει τη νέα τάξη πραγμάτων μακριά από την νότια Ευρώπη, αν θα παραδοθούμε στους τραπεζίτες, τόνισε ο ίδιος.   
Μιλώντας για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, είπε πως ξεκίνησαν  πριν από τρεις μήνες, και με τη στήριξη του ελληνικού λαού κατάφεραν να έχουν το 11%, χωρίς να έχουν πρόσβαση στα μεγάλα ΜΜΕ καταρχήν, χωρίς να έχουν οργανωτική δομή όπως τα περισσότερα κόμματα της.



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου