Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ!!!

ΓΡΑΦΕΙ Η ΜΠΕΤΤΥ ΓΙΑΝΝΑ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


"Αμέσως μετά την ακύρωση του Μνημονίου, η νέα κυβέρνηση θα καταγγείλει τους επαχθείς όρους και θα ζητήσει την επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης."
Αυτό υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του μέχρι χθες. Δηλαδή τι ακριβώς μας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ; Ότι θα επαναδιαπραγματευθεί τη δανειακή σύμβαση μετά την ακύρωση του μνημονίου!





Προφανώς μετά το ντόρο που έγινε, ύστερα από αποκάλυψη που έκανε γνωστό μπλογκ του διαδικτύου, αναφορικά με το τι προβλέπει η νέα Σύμβαση Διευκόλυνσης PSI Διαχείρισης Υποχρεώσεων, ο ΣΥΡΙΖΑ κατέβασε την σχετική ανάρτηση και τροποποίησε την σελίδα…


Γιατί λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ μπήκε στην διαδικασία να κατεβάσει την ανάρτηση; Συμβαίνει κάτι;

Για να μην κοροιδευόμαστε βέβαια αλλά και για να ξέρουμε τι λέμε, το μοναδικό κόμμα αυτή την στιγμή που έχει καθαρή θέση και εγγυάται την εθνική κυριαρχία και την κατάργηση μνημονίου και δανειακής είναι οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” και ο Πάνος Καμμένος!

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παραμένουμε σταθεροί στην καταγγελία του Μνημονίου, την οποία θεωρούμε και ως τη μόνη λύση για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο, αλλά και απαραίτητη προϋπόθεση στήριξης ή συμμετοχής μας σε κυβερνητικό σχήμα!

Στις 17η Ιουνίου λοιπόν δεν υπάρχουν διλήμματα. Σκεφτόμαστε, κρίνουμε και επιλέγουμε σωστά.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου