Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Παζάρι χωρίς μεσάζοντες στη λαϊκή αγορά Γιαννιτσών

Παζάρι χωρίς μεσάζοντες διοργανώνει ξανά η Ενωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Γιαννιτσών και Περιχώρων, το επόμενο όπως γίνεται γνωστό με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Είναι κοινή διαπίστωση ότι τα πράγματα πάνε δυστυχώς από το κακό στο χειρότερο. Εμείς η διοίκηση του σωματείου δεν έχουμε την οικονομική ευχέρεια να βοηθήσουμε τα μέλη και τους κάτοικους των Γιαννιτσών και περιχώρων. Ο μόνος τρόπος που ίσως μπορεί να ανακουφίσει κάπως τα μέλη μας είναι αυτό που εδώ και τρία χρόνια πραγματοποιούμε και θα το επαναλάβουμε και φέτος, είναι το παζάρι χωρίς μεσάζοντες. Γι’ αυτό τον σκοπό ζητάμε πάλι την συμπαράσταση του Δήμου, της Περιφέρειας και των μέσων μαζικής ενημέρωσης της περιοχής μας.
Μετά από πολλές διαπραγματεύσεις με παραγωγούς και συνεταιρισμούς ήρθαμε σε συμφωνία να πραγματοποιηθεί παζάρι την 5 Οκτωβρίου 2013 ημέρα Σάββατο και ώρα 8 π.μ. έως 1 μ.μ. στον χώρο της λαϊκής αγοράς ένα ακόμα «παζάρι χωρίς μεσάζοντες». Θα προσφέρουν οι παραγωγοί και οι συνεταιρισμοί τα προϊόντα τους σε πολύ χαμηλή τιμή. Τα προϊόντα που θα προσφερθούν είναι πατάτες, κρεμμύδια, ρύζι, αλεύρι, φασολιά Χρυσούπολης, ρεβίθια Πέλλας, ελιές Χαλκιδικής, τυρί Γρεβενών, απορρυπαντικά, τσίπουρο, κρασί, καλαμπόκέλαιο των 5 λίτρων και παρθένο ελαιόλαδο
Παρακαλούμε όλους τους πολίτες να στηρίξουν το παζάρι χωρίς μεσάζοντες, είναι προς όφελος τους!»
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 23820 24466.
Σάββατο 5 Οκτωβρίου στο χώρο της λαϊκής αγοράς στα Γιαννιτσά,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου