Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013

Σημαντική πρωτοβουλία φορέων του Δήμου Πέλλας

ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στον Πεζόδρομο των Γιαννιτσών, μπροστά από την Λέσχη Αξιωματικών, η Εθελοντική Ομάδα Γιαννιτσών «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ», με την υποστήριξη του Δήμου Πέλλας και του Κέντρου Πρόληψης «Όραμα» αναλαμβάνει την πρωτοβουλία της Συλλογής Φαρμάκων.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η συλλογή φαρμάκων και η διάθεσή τους καταρχήν στο Κοινωνικό Φαρμακείο της Ιεράς Μητρόπολης Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας που πρόκειται να λειτουργήσει στα Γιαννιτσά (πλατεία Αγίου Γεωργίου 4) αλλά και σε άλλους φορείς που τα έχουν ανάγκη. Η συλλογή θα γίνεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Στο πλαίσιο αυτό ζητάει την προσφορά φαρμάκων που δεν έχουν λήξει και είναι σε καλή κατάσταση εκτός από σιρόπια ανοιγμένα.
Εκτός από τη συγκεκριμένη ημερομηνία η Εθελοντική Ομάδα «Νοιάζομαι» δέχεται φάρμακα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους στα παρακάτω σημεία:
1) Ισόγειο Δήμου Γιαννιτσών: Τμήμα κοινωνικής προστασίας Υπόψη κα. Σιταρά Σιμώνη (μέλος εθελοντικής ομάδας) τηλ. 23823 50827 από τις 9:00 έως 14:00.
2) Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών - Σύλλογος Καρκινοπαθών Γιαννιτσών Υπόψη κ. Καρπούζα Γιώργου (μέλος εθελοντικής ομάδας) τηλ. 23820 28075 Δευτέρα έως Τετάρτη από 9:00 έως 13:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου