Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ο μισθός του Χ. Θεοχάρη και των υπολοίπων Γ.Γ.

Στη Βουλή μεταβιβάστηκαν τα στοιχεία για τις αποδοχές γενικών και ειδικών γραμματέων των υπουργείων έπειτα από σχετική ερώτηση της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρυσούλα Γιαταγάνα.

Όπως προέκυψε από τα έγγραφα, οι αποδοχές των γενικών γραμματέων ανέρχονται στις 4.750 ευρώ και των ειδικών γραμματέων των υπουργείων στις 4.050 ευρώ.

Συγκεκριμένα, οι αποδοχές του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών -που το 2010, μετά τις μειώσεις, είχαν διαμορφωθεί στα 5.981 ευρώ- από 1.1.2013 διαμορφώθηκαν στο ποσό των 4.750 ευρώ.

Σήμερα οι γενικοί γραμματείς του υπουργείου Οικονομικών είναι η Χριστίνα Παπακωνσταντίνου (γγ υπουργείου Οικονομικών η οποία ασκεί παράλληλα και καθήκοντα του γγ Δημοσιονομικής Πολιτικής), ο Χάρης Θεοχάρης (γγ Δημοσίων Εσόδων), ο Χαράλαμπος Τσαβδαρής (γγ Πληροφοριακών Συστημάτων), ο Αβραάμ Γούναρης (γγ Δημόσιας Περιουσίας).

Ο αποδοχές των ειδικών γραμματέων των υπουργείων- που έχουν επίσης υποστεί μειώσεις- έχουν διαμορφωθεί στα 4.050 ευρώ. Το υπουργείο Οικονομικών έχει έναν ειδικό γραμματέα, τον Στυλιανό Στασινόπουλο, ειδικό γραμματέα του ΣΔΟΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου