Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» – Η ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Χ.Α. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ

Δεν υπάρχει άλλο προηγούμενο νόμιμο πολιτικό κόμμα να οδηγείται στις φυλακές…
Επικίνδυνα παιχνίδια «δημοκρατίας» παίζονται από την κυβέρνηση και την καθοδηγούμενη δικαστική εξουσία καθώς η άρση της βουλευτικής ασυλίας όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής αποτελεί μια επικίνδυνη εκτροπή και αποδεικνύει πανικό ενόψει των ευρωεκλογών. 

Είναι προφανής η πολιτική σκευωρία καθώς ενώ ο Βενιζέλος π.χ. έχει κατηγορηθεί για πλειάδα αδικημάτων π.χ. λίστα Λαγκάρντ, Ναυπηγεία, ουδείς απολογείται στην δικαιοσύνη, ενώ η χώρα χρεοκόπησε και οι υπαίτιοι δεν έχουν απολογηθεί για την εθνική οικονομική τραγωδία, βρέθηκε η Χρυσή Αυγή να στοχοποιείται ως εγκληματική οργάνωση.
Η μισή κοινοβουλευτική ομάδα βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό και η άλλη μισή κινδυνεύει να προφυλακιστεί στηριζόμενη η δικαιοσύνη σε ένα διάτρητο κατηγορητήριο. 
Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που έστησαν την σκευωρία υποπίπτουν σε ένα στρατηγικό λάθος. 
Θεωρούν ότι προφυλακίζοντας την Χρυσή Αυγή θα καταφέρουν να πάρουν με το μέρος τους την κοινωνία που τους γύρισε την πλάτη. 
Η ΝΔ υπέπεσε σε ιστορικό ατόπημα κατά της πατριωτικής δεξιάς ενώ το απόκομμα ΠΑΣΟΚ νομίζει ότι θα κερδίσει πολιτικούς πόντους. 
Τα κίνητρα της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρα πολιτικά. 
Διαβλέποντας ότι παρά τις διώξεις τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής δεν υποχωρούν όπως θα ανέμεναν πολλοί, αποφάσισαν να ακολουθήσουν ένα δρόμο ξεκάθαρης παραφροσύνης, πολιτικής προκατάληψης. 
Είναι ξεκάθαρο ότι οι κινήσεις αυτές δείχνουν πανικό στο κυβερνητικό στρατόπεδο ενόψει των ευρωεκλογών και δείχνουν διάχυτη αμηχανία καθώς όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις η κυβέρνηση θα ηττηθεί στις επερχόμενες εκλογές. 
Πρόκειται για πραξικόπημα κατά της ομαλής λειτουργίας της δημοκρατίας οι πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, εξέλιξη που θα πυροδοτήσει πλήθος αντιδράσεων.
Η απόφαση της καθοδηγούμενης δικαιοσύνης να ζητήσει την άρση της βουλευτικής ασυλίας όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής αποδεικνύει ότι πρόκειται για ξεκάθαρη πολιτική δίωξη. 
Είναι ξεκάθαρο πραξικόπημα που βάλλει κατά της δημοκρατίας. 
Υποσημείωση 
Μια εγκληματική οργάνωση έχει οπλοστάσιο. 
Ότι δεν βρέθηκε οπλοστάσιο και ότι κατηγορούνται μέλη της Χρυσής Αυγής γιατί είχαν φωτογραφίες του Χίτλερ αποδεικνύουν ότι στην Ελλάδα η δημοκρατία έχει καταλυθεί. 
Τα σημάδια της παρακμής μόλυναν και την δημοκρατία. 

bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου