Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΠΕΡ. ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: Ορκίστηκε ο νέος περιφερειακός σύμβουλος

Ορκίστηκε σήμερα, ενώπιον του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, ο νέος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών Ισαάκ Ρίζος, ο οποίος έλαβε τη θέση του παραιτηθέντος περιφερειακού συμβούλου Νικόλαου Σφελινιώτη στο συνδυασμό «Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας».
 
Μετά το πέρας της ορκωμοσίας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας συνεχάρη το νέο περιφερειακό σύμβουλο Ισαάκ Ρίζο για την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία. «Χαίρομαι ιδιαίτερα που υποδέχομαι στην Περιφέρειά μας τον Ισαάκ Ρίζο, έναν αξιόλογο συνάδελφο, που προέρχεται από τους κόλπους της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ο κ. Ρίζος είναι ένας άνθρωπος με ενεργό δράση στην τοπική κοινωνία, απ’ όπου και αναδείχθηκε, υπηρετώντας την με επιτυχία από τη θέση του Δημάρχου Στρυμονικού. Είμαι βέβαιος πως ο Ισαάκ Ρίζος θα δώσει δυναμικά το «παρών» στον κοινό αγώνα για τα κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ότι θα συμβάλει στην κοινή προσπάθεια όλων μας για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας», δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας.
 
Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον απερχόμενο περιφερειακό σύμβουλο Νικόλαο Σφελινιώτη, τον οποίο ευχαρίστησε για την προσφορά του. «Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο Νίκο Σφελινιώτη, έναν καλό φίλο και ένα άξιο στέλεχος της παράταξης, για την ουσιαστική προσφορά του και τη συνεπή παρουσία του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κατά τη διάρκεια της θητείας του. Ο Νίκος Σφελινιώτης είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ ιδιαίτερα, ένας πολιτικός με ισχυρές βάσεις στην τοπική κοινωνία και κυρίως στον αγροτικό κόσμο, τον οποίο υπηρέτησε με σθένος και υπευθυνότητα όλα αυτά τα χρόνια», υπογράμμισε ο κ. Τζιτζικώστας.
 
Από την πλευρά του, ο περιφερειακός σύμβουλος Ισαάκ Ρίζος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα για το θερμό καλωσόρισμα και τον διαβεβαίωσε ότι θα συστρατευθεί με όλες του τις δυνάμεις στην κοινή προσπάθεια της διοίκησης της Π.Κ.Μ. για την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια της Κεντρικής Μακεδονίας.
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου