Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Σε εκδηλώσεις τοπικών φορέων της Π.Ε. Πέλλας παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Θεοδωρίδης


Σε εκδηλώσεις τοπικών φορέων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας παραβρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοδωρίδης ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Συλλόγου Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Γιαννιτσών και βρέθηκε ανάμεσα σε γνωστούς και φίλους στον ετήσιο χορό του Συλλόγου. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης συνομίλησε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και αντάλλαξε απόψεις με τους παρευρισκόμενους για τις τρέχουσες εξελίξεις στην πολιτική επικαιρότητα αλλά και στο χώρο της υγείας. Αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο της δομής των ασφαλιστικών ταμείων, στο έργο και στις υπηρεσίες που προσφέρουν στους πολίτες. Επίσης, δήλωσε ότι η Π.Ε. Πέλλας καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να ανταποκρίνεται έγκαιρα και αποτελεσματικά στις ανάγκες των συμπολιτών μας στον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Άλλωστε με στοχευμένες δράσεις τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια η Π.Ε. Πέλλας έχει καταφέρει να βελτιώσει την ποιότητα ζωής για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη μέσα από πρωτοβουλίες του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Από την πλευρά τους τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Συνταξιούχων ευχαρίστησαν τον κ. Θεοδωρίδη για την αδιάλειπτη ανταπόκρισή του στις δράσεις και εκδηλώσεις που πραγματοποιεί κατά καιρούς ο Σύλλογος και εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στην προσπάθεια που καταβάλλει η Π.Ε. Πέλλας για ανάπτυξη του τόπου και στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Επιπροσθέτως, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης παραβρέθηκε και στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Σωματείου Κομμωτών Γιαννιτσών. Ο κ. Θεοδωρίδης ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά και τόνισε τη σημασία της οργάνωσης των παραγωγικών και αναπτυξιακών δυνάμεων της Πέλλας σε ομάδες, σωματεία, οργανώσεις και συλλόγους, ώστε, να υπάρχει συχνή επικοινωνία και συνεργασία σε θέματα της καθημερινότητας κυρίως, που απασχολούν τους επαγγελματίες και κατ’ επέκταση τους πολίτες. Ανέφερε ότι οι υπηρεσίες της Π.Ε. Πέλλας είναι πάντα στη διάθεση των επαγγελματικών ενώσεων για συζήτηση και εποικοδομητικό διάλογο στην κοινή προσπάθεια για άνοδο του βιοτικού επιπέδου και βελτίωσης της ποιότητας ζωής στην Πέλλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου