Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

Λ. ΓΚΕΟΡΓΚΕΦΣΚΙ(ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΚΟΠΙΩΝ): ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

Ο αρχηγός του VMRO-NP, Λιούμπτσο Γκεοργκιέφσκι, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές προσδοκά να αποκτήσει 10 κοινοβουλευτικές έδρες και μαζί με την αντιπολίτευση θα καταβάλει προσπάθειες για την ταχύτερη αλλαγή της κυβέρνησης προς το συμφέρον της δημοκρατίας και του μέλλοντος της χώρας.

Αυτά δήλωσε σε συνέντευξή του στο κανάλι της Οχρίδας, αναφερόμενος συγχρόνως στο ζήτημα της διαδικασίας ‘αρχαιοποίησης’ που προωθεί το κόμμα του Γκρούεφσκι, τη θέση των Αλβανών στη χώρα, τις σχέσεις με την Ελλάδα, τη μετανάστευση και την ευνοιοκρατία, καθώς και την προσπάθεια που γίνεται από το VMRO-DPMNE να εξαφανίσει την πραγματική ιστορία της χώρας.

Αναφερόμενος στο έργο «Σκόπια 2014» τόνισε ότι δαπανήθηκαν περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ των φορολογουμένων, χωρίς να γίνουν επενδύσεις στη χώρα, ενώ θα μπορούσαν να διατεθούν για έργα σε όλη την επικράτεια.

Αναφερόμενος στο θέμα της «αρχαιοποίησης» της χώρας και της ιστορίας και το χαρακτήρισε ως πολιτικό σχέδιο, για να αποπροσανατολίσει το λαό και να τον κάνει να πιστέψει ότι είναι απόγονος των αρχαίων Μακεδόνων.

«Θέλουμε οι πολίτες να αντιμετωπίσουν με σαφήνεια την πραγματικότητα και η ιστορία ότι μέσα σας ρέει το αίμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι ένα έργο της ελληνικής(!!!!!) προπαγάνδας του 19ου και του 20ου αιώνα», δήλωσε ο Γκεοργκιέφσκι.
Πρόσθεσε ότι εάν στη χώρα γίνει απογραφή πληθυσμού, «τότε θα αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα».


-- The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου