Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Θ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: Η ΟΜΑΔΑ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη παραχώρησε πρόσφατα ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης στην Δίον Τηλεόραση.

«Θα πρέπει να συνταχθούμε όλοι στην Πέλλα με τον Απόστολο Τζιτζικώστα γιατί είναι το πρώτο αίτημα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας οι παρακάμψεις Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας, δεν παίρνει άλλο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

«Το έργο αυτό είναι προς όφελος της εθνικής οικονομίας και όχι μόνο της Πελλαίας οικονομίας» δήλωσε στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Δίον τηλεόραση ο κ. Θεοδωρίδης, συμπληρόνοντας ότι «μόνο από τα κεράσια οι παραγωγές μας ξεπερνάν τα 50 εκατομμύρια ευρώ. Με αυτό το έργο θα βγει η Πέλλα από την απομόνωση και όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει το έργο μέσα στο 2014».

Ο κ. Θεοδωρίδης ανέφερε επίσης τα εξής: «Η κεντρική εξουσία δεν δίνει τις αρμοδιότητες που πραγματικά πρέπει να έχουμε εμείς σαν αιρετές περιφέρειες για να προχωρήσουμε στον δρόμο της ανάπτυξης. Δεν μπορεί να ξέρει καλύτερα η Αθήνα από εμάς ποια είναι τα έργα που πρέπει να βάλουμε σε προτεραιότητα και να αποπερατώσουμε. Εμείς ακολουθήσαμε μια πολιτική εδώ και 6 μήνες με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και χαράξαμε μια τέτοια προοπτική ανάπτυξης για την Κεντρική Μακεδονία που δεν μπορεί κανείς πλην του θεού να το αλλάξει αυτό».

«Η ομάδα Τζιτζικώστα είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα, δεν είναι άμοιρο ότι παραμείναμε και οι 7 αντιπεριφερειάρχες στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα και έχουμε γίνει μια πολύ ισχυρή και ενωμένη ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου