Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κρύβουν την αμετάκλητη καταδίκη του Μαντέλη για να μην αποζημιώσει η Siemens την Ελλάδα!

ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜ”Ε”!  ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ 2 ΔΙΣ ΠΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΕ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS!

Απεχθές χρέος; Ο ορισμός του: Οι Γερμανοί δάνειζαν τον Σημιτη για να πληρώνει τις φαύλες συμβάσεις της Siemens από τις οποίες πλούτιζαν επίορκοι πολιτικοί!
Τεκμηριώθηκε ότι η Siemens λάδωνε πολιτικούς για να προωθήσει τα συμφέροντα της. Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό δίκαιο πρέπει να αποβληθεί από οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή δραστηριότητα και να αποζημιώσει την Ελλάδα για τις ζημιές που προέκυψαν κατά την συνεργασία της με το δημόσιο…
…τις οποίες η αρμόδια επιτροπή της βουλής έχει αποτιμήσει σε 2 δις Ευρώ!
Ο Άρειος Πάγος έκρινε ότι η απόφαση του εφετείου έχει εμπεριστατωμένη αιτιολογία. Επίσης κρίθηκε ότι η καταδικαστική απόφαση δεν παραβιάζει το τεκμήριο της αθωότητας, ούτε τον απαραβίαστο κανόνα της δίκαιης δίκης όπως υποστήριζε ο κ. Μαντέλης.
Υπενθυμίζεται, ότι το Μάιο του 2010 ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής ο Τάσος Μαντέλης κατέθεσε ότι ήταν αποδέκτης δύο εμβασμάτων ύψους 200.000 και 250.000 μάρκων σε τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία, οι οποίοι είχαν ανοιχθεί στο όνομα του κουμπάρου του Γιώργου Τσουγγράνη με τον κωδικό «A. Rocos». Κατά του ισχυρισμούς του πρώην υπουργού Μεταφορών το ποσό των 450.000 μάρκων ήταν προεκλογική χορηγία της Siemens.
Εδώ οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες. Όχι μόνον δεν διεκδικούν βάσει της δικαστικής απόφασης την ζημιά που προκλήθηκε από την Siemens, αλλά αντίθετα σήμαναν σιωπητήριο στην δημοσιοποίηση της είδησης!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου